Показване на 1–16 от 22 резултата

AAKG 7800 BIOTECH USA – 25 ml

4.00 лв.79.00 лв.

Аргининът, известен също като L-аргинин, е полу-есенциална аминокиселина, която играе жизненоважна роля за цялостното здраве и ефективност на тялото. От подобряване на здравето на сърцето до повишаване на производителността при упражнения и подпомагане на възстановяването, аргининът е мощна съставка за тези, които искат да оптимизират своя здравен и фитнес режим. Нашата селекция от добавки с аргинин е предназначена да отговори на целите ви за здраве и страхотна физическа форма, осигурявайки на тялото ви подкрепата, от която се нуждае всеки ден.

Защо аргинин?

Аргининът е известен със своите разнообразни ползи, повлияни от ролята му в синтеза на протеини, производството на азотен оксид и поддържането на множество телесни функции. Ето някои от основните ползи за здравето и функциите на аргинина в човешкото тяло:

  • Здраве на сърцето: известно е, че аргининът подобрява притока на кръв и циркулацията, като подпомага производството на азотен оксид, съединение, което помага на кръвоносните съдове да се отпуснат и разширят. Това може да доведе до понижаване на кръвното налягане и подобряване на здравето на сърцето.
  • Ефективност при упражнения и възстановяване: Чрез насърчаване на производството на азотен оксид добавките с аргинин могат да подобрят производителността при упражнения, повишавайки издръжливостта и намалявайки мускулната умора. Аргининът също така играе роля при възстановяването на мускулите.
  • Поддържа имунната функция: Аргининът служи като критичен източник на гориво за имунните клетки, като укрепва защитните механизми на организма срещу болести.
  • Регулиране на хормоните: Допринася за освобождаването на хормони на растежа, инсулин и други вещества в тялото, които са от съществено значение за мускулния растеж и метаболизма.
  • Подобрява заздравяването на рани: Неговата роля в синтеза на протеини и производството на азотен оксид прави аргинина ефективен при заздравяването на рани, поддържайки способността на тялото да възстановява тъканите.

Нашата гама добавки с аргинин

Ние предлагаме разнообразие от добавки с аргинин, съобразени с вашите нужди, от капсули с високи дози и прахове до удобни таблетки или течни формули, гарантирайки, че ще намерите идеалното решение за вашето здраве и тренировки.

  • Капсули с аргинин: За прецизно, лесно за управление дозиране, нашите капсули осигуряват идеалния начин за интегриране на аргинин в ежедневието ви.
  • Аргинин на прах: Универсални и бързо усвоими, нашите прахообразни продукти се дозират лесно и могат да се смесват в шейкове, смутита или вода за подсилване преди или след тренировка.
  • Напитки с аргинин: продукти като Аргинин алфа-кетоглутарат AAKG Shock Extreme BIOTECH USA – 1000 ml са чудесни като предтренировъчен суплемент, а Течни аминокиселини на BIOTECH USA с малко по-богат състав може да вземате и след тренировка.