Показване на 1–16 от 32 резултата

BCAA 3D BIOTECH USA – 90 Капсули

42.00 лв.

В света на фитнеса и храненето добавките с BCAA (аминокиселини с разклонена верига) се открояват с критичната си роля за растежа, възстановяването и издръжливостта на мускулите. Аминокиселините с разклонена верига, включващи левцин, изолевцин и валин, са основни хранителни вещества, които тялото получава от протеините, намиращи се в храната. 

Въпреки това, за спортисти, бодибилдъри и фитнес ентусиасти, които се стремят към върхова физическа форма и ускорено възстановяване, добавките с BCAA осигуряват директен път към постигането на тези цели. 

Разгледайте нашата първокласна селекция от добавки с BCAA, предназначени да поддържат мускулния ви растеж, да подобрят възстановяването и ефективността на вашите тренировки.

Защо BCAA?

BCAA са уникални в способността си да насърчават синтеза на мускулен протеин и да увеличават мускулния растеж с течение на времето. Те също така помагат за регулиране нивата на кръвната захар, намаляват умората при тренировка и намаляват мускулната болка след тренировка. Като приемате BCAA, вие не просто инвестирате във вашето фитнес амплоа; вие подготвяте основата за по-силно и по-устойчиво тяло в дългосрочен план!

Нашата гама BCAA в MagHerbs

Нашата внимателно подбрана селекция от добавки с BCAA е предназначена да отговори на различни нужди и предпочитания. Ако сте свикнали с традиционните форми и търсите прахообразна формула, която да смесите във вашия следтренировъчен шейк; или удобна капсула, която да вземете в движение, или ароматизирана опция, на която да се насладите като вкусна напитка, ние имаме и трите.

  • BCAA на прах: Смесете нашите ароматизирани или неовкусени прахообразни продукти като BCAA 8:1:1 на прах 200 гр. OstroVit във вода, смутита или любимата си напитка, за да подхранвате мускулите си преди, по време или след тренировка. 
  • BCAA капсули: За тези, които предпочитат бърз и удобен вариант, нашите капсули осигуряват перфектната доза BCAA, лесна за приемане по всяко време на деня. Препоръчваме BCAA + Glutamine 1100, 150 капсули, OstroVit, но който и друг да вземете, няма да сбъркате.
  • Напитки с BCAA: Насладете се на нашите готови за пиене напитки с BCAA, с богат вкус и перфектната помощ за възстановяване на мускулите за тези, които са в движение.  BCAA Power Drink All Nutrition – 24x250ml. ще свърши отлична работа за най-заетите, а и с напитката ще сте още по-хидратирани.