Предтренировъчни добавки

Изглед решетка:
AAKG 7800 BIOTECH USA - 25 ml
(0)
4.00 лв.

AAKG 7800 от BIOTECH USA на доза от 25 mlAAKG е означение за химическо съединение, което се получава при комбинирането на активната съставка Л-Аргинин заедно с Алфа-Кетоглутарат. Тази комбинация се ползва, за да се постигне синергичен ефект между двете добавки, за да се извлекат максимум ползи от техния прием за човешкия организъм. Л-Аргининът е ос..

Always Young Renewal Workout за мъже - Тестостеронова Формула 30 ml
(0)
59.00 лв.

Какво представлява спреят Always Young Renewal 30ml?Продуктите на Always Young Renewal представляват нови иновативни формули в течна форма, които се предлагат под формата на спрей. Те съдържат хормони на растежа, като течността се впръсква директно в устата. Формулата показва завидни и ефективни резултати, благодарение на иновативният подход на тоз..

Amino Energy Zero / Амино енерджи Зеро с електролити BIOTECH USA - 360 g
(0)
49.00 лв.

Предтренировъчна матрица от Amino Energy Zero от Biotech USAAmino Energy Zero представлява супер наситена формула от аминокиселини, предназначена за всички спортисти и спортуващи лица, които търсят решение как да подпомогнат здравето на своето тяло. Когато човек тренира, организмът обикновено обработва веществата много по-бързо и често количеството..

Black Blood NOX+ / Блек Блад НОКС + BIOTECH USA - 330g
(0)
65.00 лв.

Какво представлява добавката Black Blood NOX+ 330g на Biotech USA?Black Blood е продукт от ново поколение, който представлява супер мощна предтренировъчна формула за професионални спортисти и активно спортуващи любители. Black Blood NOX+ е бустър, който ще ви помогне да подобрите резултатите и представянето си в залата, като благодарение на него ще..

ULISSES SURGE BIOTECH USA - 20 Дози
(0)
55.00 лв.

Предтренировъчна супер формула от Ulisses Surge на Biotech USAВсеки активен спортист е запознат с ефекта и предимството от приемането на предтренировъчни добавки. Те не само, че повишават общата сила и енергия по време на тренирането, но и способстват за активирането и протичането на възстановителните процеси. По този начин не само ще можете да се ..

Изчерпан
Аргинин алфа-кетоглутарат AAKG Shock Extreme BIOTECH USA - 1000 ml
(0)
55.00 лв.

До колко сте запознати с действието на AAKG?AAKG е съкращение от Аргинин с Алфа-Кетоглутарат, което е хранителна добавка, създадена за задоволяване на нуждите на организма при професионални спортисти и редовно трениращи. В съдържанието на тази добавка са включени две активни съставки, които са:АргининАлфа-КетоглутаратАргининът е аминокиселина, коят..

Изчерпан
Предтренировка за нея с вкус Мохито BIOTECH USA - 120 g
(0)
28.00 лв.

Предтренировъчна формула, създадена специално за жени от Biotech USAМъжкото и женското тяло се различават като функции и като вещества, от които се нуждаят за нормалното протичане на процесите в тях. При провеждането на тренировъчни и хранителни режими това заключение също е валидно. Ето защо освен хилядите добавки за мъже, Biotech USA създава спец..

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)