Показване на 1–16 от 59 резултата

AAKG 7800 BIOTECH USA – 25 ml

4.00 лв.79.00 лв.

Какво трябва да знаете за предтренировъчната подготовка?

Предварителната практика е чудесно време за Офанзива Линия да работите чрез някои от основните модели на движение, които ще увеличат способността ви да завършите своите задачи. Има разнообразни различни начини, по които можете да подходите към предварителната практика. Някои дни го използваме като психически период, за да работим чрез схемата и това, което търсим да направим, но по-голямата част от времето преминаваме през стъпките си, за да помогнем на играчите да се движат и огъват по-добре.

Кои са стъпките за предварителна практика на офанзивната линия?

Стъпките преди практиката са предназначени да накарат играчите да загреят, като работят по тяхната гъвкавост и техните модели на стъпване. Преминаваме през прости упражнения, които позволяват на всички линейни мускули да бъдат напълно затоплена и готови за практика за кратко време.

Каква е целта на програма за обучение?

Целта на програма за обучение е да придаде знания за система или процес на някой нов в този процес. Индивидите може да са работили върху нещо подобно преди това, така че ще има идея, или поне отправна точка, на която да се изгради. Повечето програми за обучение обаче трябва да започнат с основите и базова линия с нулеви познания.

Прекарвате много време, фокусирайки се върху ангажираността в рамките на курсовете си, а това наистина е критично. Имате нужда от ангажираност, когато става въпрос за обучение на служителите, обучение на борда, както и всички други видове курсове. Но, това, което може би сте с изглед, е как да ангажирате обучаемите, преди да започнат тези курсове. Ето защо ангажираността преди обучението е толкова важна.