Показване на 1–16 от 64 резултата

100% Л-глутамин / L-Glutamine BIOTECH USA

36.00 лв.62.00 лв.

Какво трябва да направите след вашия курс на обучение?

След като най-накрая завършихте тренировъчния курс, по който работите през последните няколко дни. Издържахте изпита с летяща скорост и сега получихте тази квалификация, от която знаете, че вашата роля на работа наистина би имала полза. Дали е време е да се отпуснете? Погрешно – курсът на обучение е само началото на процеса. Обучителният курс ви предоставя уменията – как сега трябва да ги прилагате? Ето 4 неща, които трябва да правите след тренировъчния курс.

Какво е отражението?

Лесно е да забравите важни парчета информация, когато учите толкова много за кратък период от време – така че не се безпокойте, ако не можете да си спомните всеки аспект на курса понеделника след края му. Това е причината за бележките. Трябва да блокирате времето за почивка на графика си, за да отразите обратно и да прочетете бележките, които сте взели по време на обучението. Не са ви научили само да издържате изпита – целта е вие да можете да направите реална разлика.

Затворете имейла си, оставете бюрото си, ако е необходимо – но трябва да се уверите, че нямате източници на разсейвания, за да можете да подсилите наученото по време на курса, когато се върнете. Може да са нужни няколко часа, но в крайна сметка ще можете да си спомните всичко, което сте научили, за да можете да приложите всяка част, когато стане уместно.

Как да върнете  отчета?

Друго нещо, което трябва да направите, е възможно най-скоро след курса си, да обсъдите какво сте научили с мениджъра си, ако е възможно. Ръководството най-вероятно ще иска да знае, че обучението ви е било успешно и че всъщност сте върнали нещо от него. Така че опитайте и уговорете кратка среща, на която можете да докладвате за някои от нещата, които сте научили, както и цялостния успех на курса. Също така е това е добър начин за подсилване на наученото – обобщаване на ключовите точки към нещо познато.

Какъв е вашият план?

Вие бяхте изпратени на обучението си по причина – да опитате и подобрите нещата. Сега е моментът да произведете план за действие и да поставите това, което сте научили, за да използвате добре. Отново, колкото по-скоро сте в състояние да направите това направи толкова по-добре, тъй като всичко, което научихте, ще бъде свежо, обаче след като посещавате обучение в продължение на няколко дни е разбираемо, ако това е нещо, което разглеждате в продължение на 2 седмичен период. Уверете се, че сте поставили във времето все пак и не го оставяйте да стане забравен от мениджъра си. Насрочете събрание, за да прегледате плана за действие с тях и да го споменете между тях, за да се уверите, че си спомнят. Често плановете за действие непрекъснато се забавят, докато станат безполезни. Не позволявай това да ти се случи!

След като планът бъде прегледан и одобрен, не отлагайте – вдигнете го и тичайте. Колкото по-скоро вложите промените си в действие, толкова по-скоро можете да станете по-ценен член на компанията и ръководството да видите възвращаемост на инвестицията им. Не забравяйте, че тактическите ежедневни задачи са важни обаче е стратегическото по-дългосрочно мислене, което прави най-голяма разлика. Така че се уверете, че сте сложили стратегическата си шапка на достатъчно често, за да внедрите наученото!

Ако направите тези 4 неща след обучение ще увеличите значително шансовете за вашето обучение имат положителен ефект върху вас и вашата компания. Вземате предварителните квизити на курсове сериозно като предварително четене и предишни знания – време е тези пост-квизити да се вземат също толкова сериозно. Не забравяйте, че обучението е само началото на пътуването.