Средноверижни триглицериди от кокосово масло / MCT Oil Nature’s Way - 180 Софтгел капсули

Средноверижни триглицериди от кокосово масло / MCT Oil Nature’s Way - 180 Софтгел капсули

Ако искате да дадете на тялото си доза здраве и енергия с помощта на средноверижни триглицериди, можете да го направите с капсулите на Nature’s Way.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 64.43 лв. -10%
71.59 лв.
Производител:
Код на продукта: 12114NW
Магически точки: 71
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 1-2
 • Една доза 3 софтгел капсули
 • Мазнини 3 g
 • Средно верижни триглицериди 3 g
 • Калории 30
 • Протеин < 1 g
 • Разфасовка 180 софтгел капсули

Описание

Знаете ли колко е полезно кокосовото масло за здравето на човешкия организъм? То се среща често в различни рецепти и козметични продукти, но причината не е само сладкият му, екзотичен аромат. Всъщност, полезното действие на кокосовото масло идва от средноверижните триглицериди, които се намират в него. 

Ако обаче сте от малкото хора, които не харесват кокосово масло, можете да се възползвате от полезното действие на средно-верижните триглицериди, като ги приемате под формата на хранителна добавка. Ето какво представляват средноверижните триглицериди от кокосово масло Nature’s Way и как да ги приемате за здраве и красота. 

Какво представлява МCT Oil?

Свикнали сме да мислим за триглицеридите като за нещо лошо, но всъщност не е така. Триглицеридите са мазнини, които могат да бъдат както полезни, така и вредни. По своята дължина триглицеридите се делят на две групи – средноверижни (МСТ) и дълговерижни (LCT). Дълговерижните триглицериди са по-често срещани, има ги в повечето храни, докато средноверижните се срещат в най-големи количества в кокосовото масло. 

Телата ни усвояват средноверижните триглицериди по различен начин от останалите мазнини, от където идват и различните им свойства и ползи за здравето. 

Какво прави средноверижните триглицериди толкова специални? 

Разликата между средно и дълговерижните триглицериди е начинът, по който тялото ги усвоява. Тъй като средноверижните са по-къси, те се разграждат и абсорбират много по-лесно. Нещо повече. Те много по-бързо стигат до черния дроб, където могат да бъдат използвани за енергия. Черният дроб може да превърне средноверижните триглицериди и в кетони, необходими му, за да разгражда големи количества мазнини. 

Защо средноверижните триглицериди са толкова полезни?

В резултат от прием на средноверижни триглицериди, може да забележите: 

 • Понижаване на нивата на холестерол;
 • Намалява на нивата на кръвна захар при хора, страдащи от диабет тип 2;
 • По-добри памет и концентрация, благодарение на кетоните, които мозъка използва като енергия и, за да функционира по-добре. 

Как да приемате средноверижните триглицериди на Nature’s Way? 

Ако искате да дадете на тялото си доза здраве и енергия с помощта на средноверижни триглицериди, можете да го направите с капсулите на Nature’s Way. Приемайте до 3 капсули дневно по време на хранене. 

Продуктът НЕ съдържа: 

 • Глутен;
 • BPA.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 3 софтгел капсули 1-2 пъти дневно.