Super Extreme Burner Cvetita Herbal - 100 капсули

Super Extreme Burner Cvetita Herbal - 100 капсули

Super Extreme Burner Cvetita Herbal осигурява на спортуващите комплекс от важни съставки, които подпомагат издръжливостта и изгарянето на излишни мазнини.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 62.10 лв. -10%
69.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 3800500950365
Магически точки: 69
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Л-карнитин 1000 mg
 • Горчив портокал 300 mg
 • Разфасовка 100 капсули
 • Една доза 2 капсули
 • Дози в опаковка 50
 • Дози на ден 1
 • Гуарана 200 mg
 • Джинджифил 200 mg

Описание

Всички активно спортуващи имат необходимост от прием на продукт, който да подсилва организма при натоварването от тренировките. 

Какво съдържа Super Extreme Burner Cvetita Herbal?

В Super Extreme Burner Cvetita Herbal заедно работят мощен комплекс от съставки, който активизира бързото изгаряне на мазнини и преобразуването им в енергия, подпомага работата на сърцето, повишава е енергията и тонуса.

Л-Карнитин тартрат е една основните добавки, приемани от всеки активен човек. Той представлява аминокиселина, която под въздействието на витамин С, В3 и В6 се синтезира в тялото. Неговата основна задача да транспортира мастните киселините до вътрешността на клетките, където се намират митохондриите, които произвеждат нужната на клетките енергия. Точно на тази функция се дължи и действието на Л-Карнитин в Super Extreme Burner Cvetita Herbal да изгаря бързо и ефективно подкожните мазнини. Л-Карнитинът е и силен антиоксидант, който отвежда оксидативния стрес вън от тялото.

Джинджифилът в Super Extreme Burner Cvetita Herbal е известен със своето полезно действие върху организма от векове. Има загряващ ефект и е богат на Витамин С, калий, магнезий и двете съставки, на които дължи леко лютия си вкус – шогаол и гингерол. Джинджифилът има имуностимулиращ ефект и способства за регулирането на телесното тегло.

Екстрактът от зелен чай е познат със силно детоксикиращото действие. Той подпомага антиоксидантния ефект на Super Extreme Burner Cvetita Herbal и забавя процесите на стареене. Зеленият чай участва в синтеза на норадреналин, който способства за по-бързото изгаряне на калории. Освен това е богат на Витамини С и Р. Те подобряват кръвоносната система и укрепват здравината на капилярите.

Екстрактът от Горчив портокал е богат на Витамин С и К, както и на веществото синефрин. Синефринът е натурален елемент, който има термогенно действие и е от важно значение при справянето с натрупаните килограми. Намалява апетита за сладко за дълго време и подпомага желанието за консумация на по-здравословни храни.

Гуараната дава високи дози енергия на тялото, тъй като е богата на кофеин съставка Super Extreme Burner Cvetita Herbal. Тя не стимулира прекалено нервната система, което я прави подходяща и за хора, чувствителни на приема на кафе. Употребата на гуарана повишава издръжливостта и подпомага работата на мозъка.

За кого е подходящ приемът на Super Extreme Burner Cvetita Herbal?

Super Extreme Burner Cvetita Herbal е хранителна добавка, която осигурява:

 • повече издръжливост;
 • по-бързото изгаряне на мазнини в тялото;
 • преобразуване на мазнините в енергия;
 • бързото възстановяване на тялото след тежки и продължителни тренировки;
 • силен антиоксидантен ефект;
 • енергия и тонус.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Две капсули сутрин след храна или един час преди тренивка. 

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: