Super Immune Formula Витамини А и D3, цинк и омега-3 Natural Factors - 90 софтгел капсули

Super Immune Formula Витамини А и D3, цинк и омега-3 Natural Factors - 90 софтгел капсули

Супер Имунна формула с витамин А и Д3, цинк и омега-3 на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули. Основната функция на добавката е да поддържа имунитета, метаболизма и да набави недостига на витамини и минерали в организма.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 18.26 лв. -10%
20.29 лв.
Производител:
Код на продукта: 1065NF
Магически точки: 20
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 90
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 капсула
 • Разфасовка 90 софтгел капсули
 • Докозахексаенова киселина 40.5 mg
 • Ейкозапентаенова киселина 54 mg
 • Рибено масло 150 mg
 • Витамин A 500 IU /150 µg
 • Витамин D3 1000 IU / 25 µg
 • Мед 0.5 mg
 • Цинк 4 mg

Описание

Натурал Факторс Супер имунната формула съчетава седем основни хранителни вещества, за да помогне за поддържане на имунната система функция, образува съединителната тъкан и здравите лигавици. Всяка мекгел капсула съдържа витамини А и D3, Омега-3 есенциални мастни к-ни, докозахексаенова к-на (DHA) и ейкозапентаенова к-а (EPA), както и основни минерални елементи като Цинк , Магнезий и Мед.

Какви са предимствата на Супер имунна формула с Витамини А и Д3, цинк и омега-3?

 • Поддържа имунната функция, здравата кожа и лигавиците;
 • Помага при образуването и ремонта на съединителната тъкан;
 • Допринася за възможността на тялото да разгради хранителните елементи;
 • Подпомага за ограничаването на недостига на витамин А, витамин D, Магнезий, Цинк и Мед.

Какви са свойствата на Супер имунната формула?

Помага за поддържане на зрението, кожата, мембраните и имунната функция. Помага при формирането на тъкани и в развитието и поддържането на нощно виждане. Помага за усвояването и използването на калций и фосфор за развитието и изграждането на костната структура и зъбите, и за подпомагане на организма да метаболизира хранителните вещества. Участва в изграждането на еритроцитите и поддържа правилното функциониране на мускулите.

Добавката Супер имунната формула предоставя пълна имунна сигурност с комбинацията от витамините А и D3, основни минерали: Cu, Mg и Zn, и както и есенциалните мастни киселини Омега-3. Полезните елементи имат голям принос за структурните и биохимичните процеси в организма и имунната защита.

Витамините А и D са имуносупресивни мастноразтворими витамини. Витамин А подкрепя изцелението и е необходим за здравето на кожата и лигавицата, докато витамин D спомага за поддържане на адаптивните и вродените имунни реакции на тялото. Елементът Цинк е добре известен с подкрепата и защитата на имунитета и, подобно на медта, е изключително необходим за нормалното възстановяване и укрепване на съединителната тъкан. Микроелемента Магнезий представлява електролит, подпомагащ образуването на тъканите и метаболизма на хранителните вещества.

Обобщение

Супер имунната формула на марката Натурал Фактор е чудесен избор за възрастни, желаещи да включат към диетата си допълнителни имунна поддържащи хранителни вещества. Всеки softgel осигурява удобен един-на-ден доза да помогне за поддържане на адекватни нива в рамките на тялото. Формулата Super Immune няма съдържание на излишни изкуствени оцветители или консерванти, няма наличие още на ГМО и подсладители.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

За възрастни над 65-годишна възраст: Пo 1 софтгел капсула на ден по време или след хранене, няколко часа преди или след прием на други медикаменти.