Супер панкреатинови ензими / Super Pancreatin Complex HAYA LABS - 100 Капсули

Супер панкреатинови ензими / Super Pancreatin Complex HAYA LABS - 100 Капсули

Три ензима Амилаза, Проетаза и Липаза за по-добро усвояване на приетите белтъчини, въглехидрати и мазнини. Добавка с храносмилателни ензими, която е необходима на всеки един спортист със стриктен хранителен режим.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 35.10 лв. -10%
39.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 854822007392
Магически точки: 39
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 100
 • Дози на ден 1 с всяко хранене
 • Разфасовка 100 капсули
 • Амилаза 110,000 USP
 • Липаза 10,000 USP
 • Панкреатин 500 mg
 • Протеаза 110,000 USP

Описание

Какво трябва да знаете за Супер панкреатиновите ензими?

Super Pancreatin Enzymes е хранителна добавка в 100 капсули от Haya Labs, която може да ви осигури цялостно здраве и тонус на вашия организъм, като гарантирано ще подобри здравето на вашата храносмилателна система. А по-доброто храносмилане, обработване и абсорбиране на приетите хранителни вещества и елементи, може значително да повиши здравето на всички органи и системи.

Чрез храната и напитките, които приемаме ежедневно в организма попадат различни видове хранителни вещества, белтъчини, протеини, витамини, антиоксиданти, минерали, мазнини и други. Те трябва да бъдат обработени правилно от човешкият организъм, за да може да се подсигури, че те ще "свършат своята работа". Проблем с тази функция на тялото може да доведе до развитието на дефицити, анемия, авитаминоза или опасни заболявания и състояния, които могат да достигнат до пълно спиране на работата на определени системи.

Super Pancreatin Enzymes е специална формула на Haya Labs, която съдържа комплекс от подбрани хранителни ензими:

 • Амилаза - за разгдаждане на въглехидратите;
 • Проетаза - за разграждане на белтъчините;
 • Липаза - за разграждане на мазнините.

Тези хранителни ензими ще подобрят здравето на вашата храносмилателна система, ще активират и подобрят храносмилателните процеси и ще ви гарантират доброто и пълно усвояване на:

 • въглехидрати;
 • белтъчини;
 • мазнини.

Как действат ензимите Панкреатин?

Действието на тези ензими е насочено към по-доброто разграждане на приетите вещества в организма.

Примерно след консумацията на местни продукти на тялото е необходимо повече време за тяхното разграждане, тъй като те се причисляват към бавно усвоимите храни, при които на организма отнема между 5 и 24 часа. При спортистите този период от време е прекалено дълъг, особено когато те се хранят в стриктен хранителен режим и приемат голямо количество храна, за да постигнат своите фитнес цели. В такива моменти често се наблюдава тежест в стомаха.

Приемането на Панкреатин ензими ще помогне за по-скоростното разграждане на белтъчните молекули, което се случва благодарение на добавеният ензим Проетаза. По този начин по-високо ниво на протеини се отделя в организма, което от своя страна ще помогне за увеличаването на чистата мускулна маса.

Добавеният ензим Амилаза от друга страна помага за разделянето на сложните въглехидрати на по-прости такива. По-простите захари могат да се усвояват по-лесно и пълноценно от тънките черва, като по този начин достигат по-бързо до местата, където са необходими.

Липазата е друг храносмилателен ензим. Той се отделя от задстомашната жлеза (панкреас). Този ензим помага за по-доброто и ефикасно усвояване и разграждане в тялото на приетите мазнини.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Една капсула по 3 пъти на ден, заедно с храна.