Swedish Nutra

Изглед решетка:
Изчерпан
Колаген комплекс за стави / Collagen Joint Support SWEDISH NUTRA - 500 ml
(0)
49.95 лв.

Течен Комплекс с Колаген за здравето на вашите ставиSwedish Nutra предлага на вашето внимание специална формула, изградена на базата на Collagen Complex, която ще ви помогне да възстановите здравето и състоянието на вашите стави. Колагенът е вещество, което играе основна градивна роля в нашето тяло и отговаря за състоянието и "свръзката" на всички ..

Коса, кожа и нокти / Hair, Skin & Nails SWEDISH NUTRA - 500 ml
(0)
44.95 лв.

Комплекс Коса, кожа и нокти от Swedish Nutra 500 mlТози комплекс представлява една супер могъща формула, която комбинира в себе си цели 46 различни вида активни съставки, така че да осигури максимален ефект върху здравето и външния вид на: КожатаКосатаНоктитеА както знаете тяхното здраве зависи от здравословният прием на редица хранителни вещества,..

Мега спорт SWEDISH NUTRA - 500 ml
(0)
38.95 лв.

Какво представлява добавката Mega Sport 500 ml?Mega Sport представлява специална формула на течна добавка, която съдържа богат комплекс на различни минерали, витамини, аминокиселини и извлечени екстракти от полезни и лечебни растителни видове. Тази течна добавка ще ви осигури всичко необходимо, за да възвърнете своята жизненост и сила, като в същот..

Рибен колаген / Fish Collagen 5 000 mg с хиалуронова киселина 5 mg SWEDISH NUTRA - 500 ml
(0)
55.95 лв.

Рибният Колаген и неговите ползи за човешкото тялоКолагенът е едно от основните вещества в човешкото тяло, което се характеризира като важен градивен елемент в него. Той взима участие в изграждането на най-големият човешки орган, именно кожата. Също така той отговаря за нейното здраве, еластичност, мекота и като цяло за външния й вид и състояние. И..

Рибен колаген / Marine Collagen 10 000 mg с хиалуронова киселина 50 mg SWEDISH NUTRA - 500 ml
(0)
72.95 лв.

Рибен колаген 10 000 mg с хиалуронова киселина 50 mg SWEDISH NUTRA - 500 mlКолагенът представлява около 70% от съединителните тъкани в тялото на човек, като това го отвежда на челна позиция като основен техен градивен елемент. Колагенът в човешкото тяло е основно от Тип 1, като най-близък до него може да се има предвид само рибният колаген. Той е п..

Изчерпан
Телешки колаген - течен / Collagen Pure Peptide 10 000mg + Хиалуронова киселина 50mg SWEDISH NUTRA - 500 ml
(0)
49.95 лв.

Телешкият Колаген и неговите ползи за здраветоКолагенът е вещество, което се счита за извор на младостта. Неговото значение се забелязва най-вече с напредване на възрастта. Той се произвежда естествено в човешкото тяло, но с течение на годините, неговият синтез се забавя и количеството му намалява. А Колагенът е градивното вещество, от което се сфо..

Течен колаген 5 000mg. + Хиалуронова киселина 5mg SWEDISH NUTRA - 500 ml
(0)
48.95 лв.

Течен телешки Колаген 5 000 мг на Swedish NutraКолагенът в течна форма е страхотен продукт, който ще ви помогне да възвърнете своята младост и енергия. Колагенът има силни анти-ейдж свойства, които възвръщат:младостта и здравето на кожата;здравината и блясъка на ноктите;сияйността и силата на косата;здравето на ставите, сухожилията и връзките.Колаг..

Ултра+ / Ultra+ SWEDISH NUTRA - 500 ml
(0)
42.95 лв.

Какво представлява добавката Ultra+ на Swedish Nutra?Ултра+ е хранителна добавка в течна форма, което я прави изключително лесна и приятна за прием. Освен това е научно доказано, че течните хранителни добавки се усвояват до 98% по-добре от капсулите и таблетките. Благодарение на този факт можете да бъдете сигурни, че всички приети с тази хранителна..

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

Swedish Nutra (Швеция) е доказан производител специализиран в производството на течни хранителни добавки с местно разпространение и експорт за целия свят. Продуктите на Swedish Nutra се дистрибутират в Европейския съюз, Близкия изток и някои азиатски страни. Мисията на Swedish Nutra е да произвежда и разпространява най-добрите хранителни добавки в течна форма със забележителен състав и цел за нулев въглероден отпечатък. 

Течната форма на хранителни добавки Swedish Nutra превъзхожда хапчетата и праховете по много критерии, в това число бързина на действие и усвояемост. Всички съставки в продуктите на Swedish Nutra са произведени по стандартите ISO - GMP, одобрени са от ЕС и произхождат от най-реномираните водещи производители в комплект със сертификати за тестване (COA). Swedish Nutra отговаря или надвишава всички изисквания на шведските здравни органи и всички изисквания на ЕС/EFSA. Компанията поддържа най-високи стандарти за качество.