Течен Екстракт от Зелен Чай Green Tea Liquid Extract Swanson  - 29.6 мл

Течен Екстракт от Зелен Чай Green Tea Liquid Extract Swanson - 29.6 мл

Лесен за консумация и полезен, течен екстракт от зелен чай на Swanson ще Ви помогне да се отървете от вредните токсини и ревитализирате тялото.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 21.42 лв. -10%
23.80 лв.
Производител:
Код на продукта: SW1178
Магически точки: 23
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 15
  • Дози на ден 4 ml (приблизително 112 капки)
  • Една доза 2 ml (приблизително 56 капки)
  • Разфасовка 29.6 ml
  • Зелен чай 2 mg

Описание

Всеки, който поне малко се е интересувал от здраве, знае колко важни са антиоксидантите за нашите тела. Те ни предпазват от вредното въздействие на околната среда и се грижат за баланса в телата ни. 

И докато има много храни, богати на антиоксиданти, почти нищо не може да се сравни с чаша горещ зелен чай. Подобно на други видове чай, зеленият се обработва, за да достигне до потребителите, но в процеса на обработката му се случват много по-малко окислители процеси за разлика от черния чай, например. Следователно зеленият чай запазва до голяма степен полезните вещества на суровината.  

От друга страна, обаче, зеленият чай не може да  се похвали със страхотен вкус. Това е и причината много хора да го избягват. За щастие, вече може да се възползвате от полезното действие на зеления чай само в няколко капки, благодарение на течен екстракт от зелен чай на Swanson. Ето какво трябва да знаете за него и как да го приемате. 

Защо екстракт от зелен чай? 

Антиоксидантите и EGCG се грижат за цялостното здраве на организма, предпазват клетките от оксидативен стрес, детоксикиращи са и засилват имунната система. В този течен екстракт от зелен чай на Swanson получавате здраве от природата и тонус само с 4 мг дневно!

Защо екстрактът от зелен чай е толкова полезен? 

Грижи се за здравето на мозъка и нервната система

Екстрактът от зелен чай е чудесен начин да се погрижите за здравето на мозъка и нервната си система. Антиоксидантите предпазват нервните клетки от увреждане и по този начин ви помагат да имате добра памет и да се концентрирате лесно. 

Може да ви помогне да отслабнете 

Освен антиоксиданти, зеленият чай съдържа и значително количество кофеин, който има силата да засили метаболизма ви и да ви помогне да достигнете по-бързо желаната форма, ако вече сте на режим за отслабване. 

За здрав черен дроб

Знаете, че черният дроб е органът, който пречиства тялото от токсини.Зеленият чай  пък, има силата да пречиства черния дроб. Така ще сте сигурни, че тялото ви функционира правилно, а всички токсини и вредни вещества в организма са елиминирани. 

Как да приемате течен екстракт от зелен чай на Swanson?

Ако искате да се възползвате от полезното действие на зеления чай, направете го с течния екстрак от Swanson. Течната формула, която пристига в удобна за прием опаковка ще ви помогне бързо и лесно да се докоснете до магическите свойства на зеления чай. Приемайте между 2 и 4мл от продукта дневно, разтворени във вода или сок. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 грама (около 56 капки или два капкомера) два пъти на ден в чаша вода. Разклатете добре преди употреба