Течен L-карнитин / L-carnitine liquid 1000 mg NOW - 473 ml

Течен L-карнитин / L-carnitine liquid 1000 mg NOW - 473 ml

За L-carnitine е чувал всеки, който поне веднъж е водил борба с излишните килограми. Той е важен, ако искате да забравите за мазнините. Той идва под формата на добавка, както в течно състояние, така и под формата на капсули.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 55.80 лв. -10%
62.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739000651
Магически точки: 62
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Л-карнитин 1000 mg
 • Въглехидрати 3.5 g
 • Калий 3.5 mg
 • Калории 15 kcal
 • Разфасовка 473 мл
 • Една доза 15 мл
 • Дози в опаковка 32
 • Дози на ден 1
 • Витамин B5 (пантотенова киселина) 10 mg
 • Витамин B6 2 mg

Описание

За L-carnitine е чувал всеки, който поне веднъж е водил борба с излишните килограми. Той е важен, ако искате да забравите за мазнините. Той идва под формата на добавка, както в течно състояние, така и под формата на капсули. Той е подходящ за всички, които искат да бъдат във форма, спортуват редовно и искат да се погрижат за фигурата си. Но защо е толкова ефективен и какви още ползи има от приема му? Ето какво трябва да знаете, ако искате да приемате L-carnitine. 

Какво представлява L-carnitine?

L-карнитинът е аминокиселина, която изпълнява три много важни за поддържането на стегнато и красиво тяло функции:  

 • L-карнитинът e онзи елемент, който играе ролята на транспортно средство за мазнините, натрупани в кръвта. Той има силата да ги прехвърли към митохондриите на клетките, където те се преобразуват в енергия. Така, приемът на L-carnitine не само ви помага да се отървете от мазнините в тялото си, но и се грижи за енергийните нива в тялото ви.
 • L-карнитинът може да ви помогне и да забравите за мускулната треска. Той регулира натрупването на млечна киселина в мускулите като по този начин намалява умората и болката, които често изпитваме след интензивен спорт.
 • По време на тренировка, в телата ни се натрупват метаболитни отпадъци. Натрупани в по-голямо количество, те могат да ни накарат да се почувстваме изтощени и без енергия. Приемът на L-карнитин помага като намалява натрупването на тези отпадъци. Така, тялото се възстановява по-бързо след тренировка. 

L-carnitine за красиво тяло без излишни мазнини и здрав организъм

L-carnitine е много повече от средство за елиминиране на излишните мазнини от тялото. Приемът му има редица ползи, сред които: 

Осигурява енергия и подобрява представянето във фитнес залата 

L-carnitine съдържа аминокиселини в подкрепа на мускулите ви, като същевременно повишава енергийните нива по време и след тренировки с висока интензивност или тренировки за издръжливост. Той помага за поддържане на здравословна среда за чист мускулен растеж, подобрява умствената яснота и също така насърчава възстановяването след упражненията, допринасяйки за по-стройна фигура.

Подпомага изгарянето на мазнините 

L-карнитинът е несъществена аминокиселина, която подпомага транспортирането на дълговерижни мастни киселини в клетките и се грижи те да бъдат използвани като енергия. Той естествено подпомагат загубата на мазнини и се грижи за мускулите по време на тренировка, което го прави мощна добавка за трениращи мъже и жени. 

Подпомага възстановяването на мускулите 

Течният карнитин помага за намаляване на мускулната болезненост и увреждане на мускулите след тренировка или спорт.  Приемът му удължава издръжливостта. В резултат се изморявате по-бавно, а тялото ви се възстановява по-бързо. 

Как да приемате течен L-carnitine от Now foods?

Ако искате да влючите течния L-carnitine от Now Foods в ежедневието си, можете да го направите по следните начини: 

 • Приемайте по една доза между 30 и 60 минути преди тренировка или
 • Приемайте една доза вечер преди лягане, или
 • Може да приемате доза сутрин преди хранене.

Не замествайте разнообразното, здравословно хранене и не превишавайте препоръчаната на опаковката дневна доза. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по една доза дневно – чиста или разтворена във вода.

В тренировъчни дни приемайте преди тренировка.

-33%