Теракурмин / CurcuminRich™ Theracurmin 30 mg Natural Factors - 60 Капсули

Теракурмин / CurcuminRich™ Theracurmin 30 mg Natural Factors - 60 Капсули

Силно абсорбиращата се и стабилна формула превръща Теракурмин (Тheracurmin) Natural Factors в една от най-бионаличните форми на куркумин на пазара. Той помага за облекчаване на възпалението на ставите и съединителната тъкан; има силно антиоксидантно действие и помага за доброто здраве на нашето тяло.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 34.00 лв. -10%
37.78 лв.
Производител:
Код на продукта: 4538NF
Магически точки: 37
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Разфасовка 60 капсули
  • Една доза 1 капсула
  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 2
  • Куркумин 30 mg

Описание

Ползите от куркумин за здравето са всеобщо известни. Куркуминът се добива от корен от куркума (Curcuma longa) и е една от най-популярните кулинарни подправки за приготвяне на къри.


За какво се използва куркума?


Аюрведичната медицина използва корен от куркума в продължение на хиляди години, а съвременната наука потвърждава, че куркуминът има широк спектър от действия, подпомагащи доброто здраве. Това включва неговите силни антиоксидантни свойства, които предпазват както от водоразтворимите, така и от мастноразтворимите токсини.

Куркуминът също се използва в народната билкова медицина като облекчаване на възпалението на ставите и съединителна тъкан.


Защо да изберем куркумин пред куркума?


Основна активна съставка в куркумата е така нареченият курумин. Той има забележителни противовъзпалителни качества  и е  с мощен антиоксидантен ефект. Съдържанието му в куркумата за съжаление не е високо - от 100 грама куркума се добиват само 3гр куркума.


Що се отнася до куркумина, не е важно колко се приема, а колко се абсорбира от нашият организъм.  Различни клинични проучвания установяват, че при приемане на голяма доза куркумин, се абсорбира минимално количество куркумин в кръвта, което прави ползите за здравето непоследователни.  Продължаващите изследвания обаче са създали силно абсорбираща се и бионалична форма на куркумин, наречена „Теракурмин“.


Какво точно е Теракурмин?


За да се създаде Theracurmin, куркуминът се смесва с “гуми гати”, заедно с други съставки и се смила с помощта на мокра мелница, за да се намали размерът на частиците.  Този естествен процес произвежда силно абсорбираща се и стабилна суспензия, което превръща Theracurmin в една от най-бионаличните форми на куркумин на пазара и има множество клинични проучвания, потвърждаващи ползите за здравето от Theracurmin.


Теракурминът има забележителен полезен ефект за черния дроб, кожата, сърцето, артериалното, мускулното, устното и когнитивното здраве.

Куркуминът е мастноразтворим и затова е отлична и полезна идея да се пие заедно с мазна храна.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно.

-11%

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: