Теракурмин / CurcuminRich™ Theracurmin™ Double Strength Natural Factors 60 mg - 30 капсули

Теракурмин / CurcuminRich™ Theracurmin™ Double Strength Natural Factors 60 mg - 30 капсули

Теракурмин на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 60мг. Добавката CurcuminRich™ Theracurmin™ Double Strength се бори срещу възпалителните процеси в организма и предотвратява натрупването на съединения, свързани с преждевременното стареене.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 31.49 лв. -10%
34.99 лв.
Производител:
Код на продукта: 4543NF
Магически точки: 35
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 30
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 капсула
 • Разфасовка 30 капсули
 • Куркумин 60 mg

Описание

Теракурмин на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 60мг. Добавката Double Strength Theracurmin поддържа естествения възпалителен отговор на организма, както и здравето на ставите и сърцето. 

Какво трябва да знаем за съставката куркумин?

Куркуминът е жълтият пигмент на куркума, който е ценен заради изключителните ползи за човешкото здраве. Теракурминът е подсилена форма, която увеличава абсорбцията на етап в сравнение с обикновения куркумин. Natural Factors Double Strength Theracurmin не съдържа изкуствени оцветители, консерванти или подсладители; без млечни продукти, глутен, пшеница или мая.

Какви са ползите от Theracurmin?

Това, което изследванията непрекъснато документират, е, че куркуминът е силно плейотропен, което означава, че има множество ефекти. Преди всичко, куркуминът е в състояние да повлияе на много фактори, когато нормалните възпалителни процеси са неуспешни. Той също така показва значителни ефекти при предотвратяване на натрупването на съединения, свързани с преждевременно стареене. Например, бета амилоидът има връзка, свързана със стареенето в мозъка. Това е като биохимичен белег в мозъчната тъкан, който отразява увреждането от възпаление. Куркуминът има голямо обещание за поддържане на здравето на мозъка, като предотвратява натрупването на амилоид бета. За да се реализира тази полза, тя трябва да бъде усвоена. 

Какви са допълнителните облаги от съставката куркумин?

 • Мощен антиоксидант;
 • Подпомага естествената система на възпалителен отговор на организма;
 • Насърчава детоксикиращата способност на черния дроб.

Капсулите Theracurmin Double Strength от 60mg съдържат патентовани екстракти от куркума – Theracurmin, който се характеризира с пределно високи нива на абсорбция и оптимални стойности на бионаличност. Добавката Theracurmin показва високо антиоксидантно влияние и помага за преодоляване на приявите на перманентни дегенеративни състояния.

Какво допринася CurcuminRich Theracurmin за човешкия организъм?

 • намалява оксидативния стрес;
 • облекчава симптомите при остеоартрит, ревматоиден артрит, както и следоперативно възпаление;
 • стимулира мозъчната активност и профилактиката на хронични невродегенеративни нарушения, както и заболяването Алцхаймер;
 • намалява окисляването на LDL холестерола, което е причина за развитие на атеросклерозата;
 • нормална функцията на сърдечно-съдовата система;
 • поддържа комфорта на стомашно-чревния тракт и профилактика на гастрит, язви, колит и други нарушения на храносмилателната система.

Какво представлява растението куркума?

Куркумата е растение от семейство джинджифил, което, освен че е подправка, се използва в аюрведа медицина. Терапевтичните свойства на куркумата се дължат на съставката куркумин – жълтия пигмент в състава си, известен със своите изключителни противовъзпалителни и антиоксидантни ефекти.

Обобщение 

Theracurmin на марката Натурал Факторс използва патентована технология, създаваща микроскопични частици, диспергирани в колоиден суспензия за оптимална абсорбция. В сравнение с обичайния прахообразен куркумин, Theracurmin има много по-висока бионаличност.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула на ден.