Три Креатин Малат на прах / Tri Creatine Malate Powder Ostrovit - 300/500 грама

Три Креатин Малат на прах / Tri Creatine Malate Powder Ostrovit - 300/500 грама

Три Креатин Малат на марката Островит представлява хранителна добавка във вид на прах от 300/500 грама. Добавката Tri Creatine Malate Powder има синергично действие на креатин и ябълчна киселина, което гарантира увеличаване на силата на мускулната маса.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 19.76 лв. -10%
21.95 лв.
Производител:
Код на продукта: 31786
Магически точки: 22
Наличност: В наличност

Възможни варианти

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 120-200
  • Дози на ден 1
  • Една доза 2.5g
  • Разфасовка 300g/500g
  • Креатин малат 74.1g

Описание

Три Креатин Малат на марката Островит представлява хранителна добавка във вид на прах.

Предимства на Три Креатин Малат на прах

  • Креатин малат, обогатен с витамини В;
  • Увеличава мускулната сила и издръжливост;
  • Синергично действие на съставките;
  • Засилва производството на ATP.

Три-креатин малат на прах представлява креатин малат, обогатен с витамини B6, B12, и ниацин. Добавката насърчава развитието на силата и мускулната маса, забавя усещането за умора по време на тренировка, и подобрява процесите на производство на енергия в тялото.

Какво представлява Креатин малат?

Креатин малат е втората най-популярна форма на креатина до монохидрат. Комбинацията от креатин с три молекули на ябълчена киселина, която участва в цикъла на Кребс, ефективно увеличава енергийните нива. Креатинът, след преобразуване в фосфокреатин, дава възможност за възстановяване на ATP /аденозин три фосфат/, който е един от основните носители на енергия в скелетните мускули. 

Какъв е процесът на повишаване на енергията в тялото?

Ефективно възстановяване на ATP резерви в мускулите позволява ефективно повишаване на нивото на сила и издръжливост, и удължаване на продължителността на упражняване до изчерпване. Ябълчната киселина, от своя страна, в допълнение към участието в производството на енергия, увеличава антиоксидантния потенциал чрез стимулиране на синтеза на супероксид дисмутаза. Синергичната действие на креатин и ябълчена киселина причинява, че допълнението с креатин малат гарантира увеличаване на силата и мускулната маса.

Как действат витамините В6, В12 и В3 върху организма?

Витамин В6 – той участва в метаболизма на протеини, мазнини, и въглехидрати, т.е. енергийни компоненти, използвани по време на тренировка. Той участва в производството на хормони и невротрансмитери, позволяващи поддържане на правилното ниво на мотивация и концентрация по време на тренировка.

Витамин В12 – той участва в метаболизма на желязото в тялото. Участва в производството на еритроцити – червени кръвни клетки, отговорни за транспортирането на кислород в организма.

Ниацин (витамин В3) – необходимо е за синтеза на хормони и правилното функциониране на нервната система. Ниацин увеличава концентрацията на NAD, която играе важна роля в процеса на клетъчното дишане, електрон транспорт верига, и ATP производство.

Обобщение

Tri-креатин малат прах на марката Островит е креатин малат, обогатен с Витамини В, участващ в производството на енергия. Продуктът Три креатин малат ефективно увеличава нивото на сила и мускулна издръжливост.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Една доза веднага след тренировка