Трибулус с Мака Cvetita Herbal - 50/100 капсули

Трибулус с Мака Cvetita Herbal - 50/100 капсули

Трибулус с Мака Cvetita Herbal - 50/100 капсули повишава либидото и репродуктивните способности както при мъжете, така и при жените.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 33.30 лв. -10%
37.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 3800500950488
Магически точки: 37
Наличност: В наличност

Възможни варианти

Състав на продукта

 • Разфасовка 50 капсули
 • Една доза 1 капсула
 • Дози в опаковка 50
 • Дози на ден 2
 • Корен от мака 200 mg
 • Трибулус Терестрис екстракт 500 mg

Описание

Как действа билката Трибулус в тялото?

Трибулусът е популярна с името бабини зъби билка. Прилага се от десетилетия в медицината. Благодарение на богатия комплекс от биоактивни вещества, които съдържа, Трибулус оказва своето действие върху редица реакции, които се случват в нашето тяло.

Бабините зъби е билка, позната със силните си диуретични свойства, както и с действието си върху нервната система на човека. В Аюрведа е използвана и като средство с антисептичен ефект. Трибулусът увеличава издръжливостта при активно спортуващи и способства изграждането на мускулната маса.

Какви са основните ползи от приема на корен от Мака?

Коренът от Мака е известен със своите подкрепящи работата на редица системи в тялото действия. В състава си той има повече от 30 макро и микроелемента, които участват в множество процеси. Богат е на магнезий, цинк и селен, които са важни са силата на имунната система и нормалната неврологична функция. В състава му са налични също калций, който изгражда костите и зъбите, и желязо – отговорно за стойностите на хемоглобина и транспортирането на кислород към тъканите в тялото.

Как Трибулусът и Маката действат на репродуктивната система?

И двата компонента на Трибулус с Мака Cvetita Herbal имат доказано действие върху репродуктивната система както при мъжете, така и при жените. Съществуват редица изследвания, които доказват, че приемът на бабини зъби увеличава сексуалното желание, подобрява потентността и подпомага достигането до оргазъм при полов акт.

Приемът на Трибулус осигурява и по-добрата сперматологична функция. Екстрактът от бабини зъби спомага за увеличаването на количеството еякулат и увеличава мобилността на мъжките сперматозоиди. Благодарение на стимулиращото действие върху синтеза на фоликулостимулиращия хормон Трибулус с Мака Cvetita Herbal подобрява и качеството на сперматогенезата.

Коренът от Мака също подпомага работата на репродуктивната система. Екстрактът от това растение повлиява стерилитета при мъжете и жените. Аминокиселините и другите вещества в състава на Маката подпомагат работата на ендокринната система, чрез стимулация на хипоталамуса и хипофизата. По този начин повишава синтеза на половите хормони и при двата пола и се подобрява качеството на мъжките сперматозоиди. Маката има и седативен ефект, чрез който влияе на психологичните фактори, които намаляват сексуалната функция.

Комплексното действие на съставките на Трибулус с Мака Cvetita Herbal увеличава сексуалното желание и се бори с безплодието.

Кога подходящо да се приема Трибулус с Мака Cvetita Herbal?

Трибулус с Мака Cvetita Herbal може да се приема при:

 • хормонален дисбаланс;
 • нарушена сексуална функция;
 • намалено либидо;
 • стерилитет;
 • повишено умствено и физическо натоварване;
 • необходимост от адаптация към сменени условия на заобикалящата среда;
 • симптоми на ПМС и менопауза.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

По 1 капсула 2 пъти дневно след храна. За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца. След почивка от 2 седмици, цикълът може да се повтори.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: