Хранителни добавки за мускулна маса

Изглед решетка:
Цинков пиколинат / Zinc Picolinate Body Preferred Form 22mg SWANSON - 60 Капсули
(0)
13.20 лв.

Swanson Цинк Пиколинат представлява хранителна добавка във вид на капсули, съдържаща високо бионаличност на цинк под формата на picolinate. Добавката представлява комбинация от йонна цинкова сол с пиколинова киселина, която се характеризира с висока безопасност на употреба и максимална приравнителност. Препаратът носи ползи за подобряване на вида н..

Цитрулин малат / Citrulline Malate Sports HAYA LABS - 200 g
(0)
49.00 лв.

Какво е Цитрулин малат?Цитрулин малат е съединение в активна форма, което се получава при комбинирането на два елемента:Малат или по-познато като ябълчена киселина, основна част от глюконеогенезата.Цитрулин, което е аминокиселина, която участва в синтезирането на друга такава (L-arginine).Цитрулин малатът намира своето широко приложение в спортните..

ЦЛА / CLA HAYA LABS - 60 Меки капсули
(0)
19.00 лв.

Конюгирана линолова киселина и какво знаем за нея?Конюгираната линолова киселина се среща под съкращението CLA и е ненаситена мастна киселина, която се отличава със сравнително висока биологична активност. Тази киселина под формата на хранителна добавка от Haya Labs е най-подходяща за прием от хора, които желаят да загубят няколко излишни килограма..

Показани 161 от 163 | 163 (9 Страници)