Цитрулин малат / Citrulline Malate Sports HAYA LABS - 200 g

Цитрулин малат / Citrulline Malate Sports HAYA LABS - 200 g

Цитрулин малат за всички силови и интензивни спортове, за повече сила и издръжливост. Води до разширяване на кръвоносните съдове и увеличен приток на кръв и хранителни вещества към мускулите. Подпомага възстановяването.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 44.10 лв. -10%
49.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 853809007868
Магически точки: 49
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • L - Цитрулин (DL) малат 2000 mg
  • Разфасовка 200 g.
  • Дози в опаковка 100
  • Дози на ден 2-3

Описание

Какво е Цитрулин малат?

Цитрулин малат е съединение в активна форма, което се получава при комбинирането на два елемента:

  • Малат или по-познато като ябълчена киселина, основна част от глюконеогенезата.
  • Цитрулин, което е аминокиселина, която участва в синтезирането на друга такава (L-arginine).

Цитрулин малатът намира своето широко приложение в спортните среди и при изграждането на ефективни формули на pre-work out добавки. Действието на това активно съединение е високо ценено от всички активни спортисти, които търсят максимум резултат при всяка една своя тренировка.Предтренировъчна формула Sports Citrulline Malate 200g може да ви помогне да се справите с умората, както и да гарантира до голяма степен правилното възстановяване на тъканите след проведеното натоварване. Приемането на такъв тип спортна добавка определено помага за по-ефективните и видими резултати, както и за подобряване на постиженията и за повече повторения по време на спорт. 

Предтренировъчната добавка на Haya Labs е подходяща за активно спортуващи професионалисти, които се занимават с интензивен или силов спорт (футбол, бягане, плуване, тежка атлетика, колоездене и други).

Как точно действа Цитрулин малат формула Sports 200г?

Действието на Цитрулин малат е насочено в няколко основни направления, които са изключително важни за всеки един спортист.

Действие 1: Стимулира синтезът на азотен оксид, което от своя страна води до разширяване на кръвоносните съдове. По този начин се увеличава притокът на кръв към всички части на тялото и основно към мускулните тъкани. Така до тях достига повече кръв и кислород, което значително спомага за увеличената сила и издръжливост. Повишава се енергията.

Действие 2: Има антиоксидантно действие, като защитава тялото от влиянието на свободните радикали. По този начин се повишават защитните сили и се защитават черния дроб, сърцето, бъбреците и се стимулира тяхната детоксикация.

Действие 3: Цитрулин малат спомага за освобождаване от млечната киселина и амоняка. По този начин се стимулира метаболизма на протеините и се защитават мускулните тъкани. Няма да развиете т.нар. "мускулна треска" и няма да изпитвате болка в мускулите след приключване на тренировката.

Действие 4: Стимулира се провеждането на възстановителните процеси, като така се защитават мускулите от катаболитните такива и се спира тяхното разпадане.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по ½ чаена лъжичка от 2 до 3 пъти на ден, преди хранене.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: