Цитрусови Биофлавоноиди + Хесперидин / Citrus Bioflavonoids Natural Factors - 90 капсули

Цитрусови Биофлавоноиди + Хесперидин / Citrus Bioflavonoids Natural Factors - 90 капсули

Цитрусови Биофлавоноиди + Хесперидин на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка под формата на капсули. Добавката Citrus Bioflavonoids е предназначена за ефективно действие при нарушения в кръвообращението, наличие на хемороиди и разширени вени.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 24.83 лв. -10%
27.59 лв.
Производител:
Код на продукта: 1380NF
Магически точки: 27
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 90
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 капсула
 • Хесперидин 150 mg
 • Цитрусови биофлавоноиди 500 mg
 • Разфасовка 90 капсули

Описание

Капсулите Citrus Bioflavonoids 650mg плюс Хесперидин на Натурал Факторс представляват хранителна добавка във вид на капсули. Основното предназначение на добавката е за нарушения в кръвообращението, наличие на разширени вени и хемороидни образувания. 

Какви са предимствата на добавката Цитрусови биофлавоноиди + Хесперидин?

Цитрусовите биофлавоноиди имат естествени витаминозни свойства, осигуряват изключителни ползи за нарушената циркулация на кръвта, при повишена капилярна пропускливост, наличие на подуване на крайниците, разширени вени и хемороиди.

За какво са предназначени витаминозните цитрусови биофлавоноиди?

Насърчават нормалното кръвообращение;

 • Препоръчват се при състояния на хемороиди и разширени вени;
 • Укрепват стените на капилярите и намаляват вероятността от концентриране на течност в междуклетъчните пространства и подуване в областта на засягане.

Какви са свойствата на капсулите цитрусови биофлавоноиди?

Капсулите цитрусови биофловоноиди с хесперидин имат свойството да облекчават симптомите на разширените вени и да спомагат за понижаване на риска от усложняване, особено при т.нар. разширени язви, които най-често се появяват на долните крайници. Добавката Citrus Bioflavonoids противодейства на негативните прояви на венозната кръв и насърчава зарастването на раните, чието възстановяване е трудно и продължително.

Какви са предимствата на добавката цитрусовите биофлавоноиди?

 • Насърчават оптималното действие на имунитета;
 • Спомагат за усвояването на Витамин Ц посредством храненето;
 • Противодействат на окисляването на витамин С в организма;
 • Допринасят за забавяне на процесите на стареене.

Какъв е произхода на биофлавоноидите с цитруси?

Добавката Цитрусови биофлавоноиди на марката Натурал Факторс е извлечена от целулозата и кората на цитрусовите плодове. Добавянето на хесперидин като допълнителен биофлавоноид, дава на продукта допълнителна антиоксидантна сила и осигурява значителни ползи при профилактиката и лечението на разширени вени и разкъсани капиляри.

Какво трябва да знаем за съставката Хесперидин?

Хесперидинът е открит за първи път от френския химик Лебретон първи през 1828 г., който изолира мезокарп - вътрешния бял слой на цитрусите. Съставката Хесперидин е изключително полезна срещу неприятните хемороиди и разширените вени. Доказано е ефективното противовъзпалително свойство, намаляващо капилярната пропускливост. Естествените противовъзпалителни, антиоксидантни, антиалергични, и антивирусни въздействия на добавката хесперидин я правят универсална грижа срещу различните видове здравословни проблеми.

Обобщение

Хранителната добавка на Натурал Факторс Биофлавоноиди с цитруси и Хесперидин е получена от плодове с високо съдържание на Витамин С и имат синергистичен ефект с този витамин. Антиоксидантните свойства на биофлавоноидите се смятат за особено полезни за кръвоносните съдове, особено за капилярите. Цитрусовите биофлавоноиди са силно препоръчвани при нарушения на кръвообращението, хемороиди, разширени вени и др.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула на ден.