Ванадил сулфат / Vanadyl sulfate 10 mg HAYA LABS - 100 Tаблетки

Ванадил сулфат / Vanadyl sulfate 10 mg HAYA LABS - 100 Tаблетки

Ванадил сулфатът е комбинация от ванадий, кислород и сяра. Това е натурална формула, която стимулира растежа на мускулната тъкан и помага при интензивни тренировки.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 25.20 лв. -10%
28.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 853809007639
Магически точки: 28
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Ванадил сулфат 10 mg
  • Разфасовка 100 таблетки
  • Една доза 1 таблетка
  • Дози в опаковка 100
  • Дози на ден 1

Описание

Какво представлява Ванадил сулфат 10 mg?

Ванадият във Ванадил сулфат е микроелемент, който се извлича специално за хранителни добавки и се съдържа в определени видове морски дарове, соята и някои видове гъби. Неговите свойства за мускулите са забелязани от активни спортисти и ето защо днес се приема основно от бодибилдъри и спортуващи.

Свойствата на Ванадил сулфатът за трениращите

Счита се, че таблетките Ванадил сулфат от Haya Labs подобряват усвояването на протеините, аминокиселините и глюкозата от организма, като по този начин стимулира и забързва натрупването на чиста мускулна маса в тялото. Това качество е високо ценено от бодибилдърите и спортистите, защото таблетките спомагат за по-ефективното възстановяване след тренировки. Благодарение на тях по-бързо се изчистват натрупаните мазнини в тялото. Ванадил сулфатът също се грижи и за здравето на костите, което е особено важно при редовни тренировки. Постоянното натоварване върху костната система може да доведе до травми и контузии, но ванадил сулфатът помага за увеличаването на тяхната здравина и издръжливост.

Като още полезни свойства при прием на Ванадил сулфат могат да се отбележат, че той повишава силата и енергията, с която разполага организма и регулира кръвното налягане и нормализира нивата му.

Прием на Ванадил сулфат от диабетици

Прием на таблетки Ванадил сулфат е полезно не само за трениращи и спортисти, но и от хора, страдащи от диабет тип 2. Счита се, че пиенето му нормализира кръвната захар и действа стимулиращо на организма в производството на инсулин. Препоръчва се и при хора, които страдат от слаба инсулинова секреция.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

1 таблетка на ден, препоръчително по време на хранене.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: