Витамин А / Vitamin A 10,000 IU HAYA LABS - 100 Меки капсули

Витамин А / Vitamin A 10,000 IU HAYA LABS - 100 Меки капсули

Витамин А за здрава имунна система и повишаване на защитните сили на организма. Силен имуностимулант и антиоксидант. Подобрява очното зрение и защитава от Никталопия, гарантира здраве на костите, зъбите и меките тъкани.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 10.80 лв. -10%
12.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 854822007439
Магически точки: 12
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 100
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1
  • Разфасовка 100 меки капсули
  • Витамин A 10 000 IU

Описание

Витамин А и неговото значение за нашето здраве

Имуностимулант и силен антиоксидант

Витамин А е един от добрите антиоксиданти, които защитават човешкото тяло от различни видове външни влияния, които се отразяват негативно върху него. Той предпазва клетките от окисляване и натрупване на оксидативен стрес, като в същото време спомага за повишаването на естествени имунни сили. В това число се включва и предпазването от всякакви типове бактерии, които желаят да навлязат в човешкия организъм през белите дробове, очите, гениталиите и червата. Vitamin A участва и в производството на белите кръвни клетки и спомага за тяхната функция, като по този начин се подсилват процесите по пречистване на организма от бактерии и други видове патогени.

Този витамин е сред жизненоважните за човешкия организъм. Неговите свойства оказват изключителен стимул върху имунната система, а това повишава защитата ни срещу различни видове заболявания. Колкото повече е защитен човешкия организъм от бактерии и патогени, толкова по-дълго ще се радваме на добро и крепко здраве. 

Витамин А за силно и добро зрение

Невероятно влияние обаче Витамин А указва и върху доброто ни зрение. Той е известен и под името Ретинол. Участва в образуването на пигментите в окото и отговаря за визуалното лилаво в очната ретина. Това ни помага да виждаме по-добре дори и при по-слаба светлина. Приемането на Витамин А ще защити и предпази зрението ви с напредването на възрастта.

Защо да приемате Vitamin A 10,000IU на дражета?

Витамин А може да се набавя чрез прием на пълноценни храни, като той се открива в пълномасленото мляко, черния животински дроб, морковите, ябълки, праскови, дини, риба, масло, яйца и други. Пълноценната ежедневна диета може да ни осигури необходимите дози от важни витамини и минерали. Честно казано обаче колко от вас се хранят всеки ден здравословно и следят колко хранителни вещества и елементи консумират всеки ден?

С приемането на хранителната добавка Витамин А 10,000IU на дражета от Haya Labs можете да компенсира липсите ви в организма и да гарантирате пълноценното си здраве.

  • Витамин А увеличава защитните сили на организма.
  • Защитава роговицата от изсушаване.
  • Предпазва от слепота (никталопия).
  • Защитава клетките от токсично увреждане.
  • Подобрява здравето на зъбите, костите и меките тъкани.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза дневно с храна