Vitamin B Complex - Витамин B Комплекс B1-B6-B12 Cvetita Herbal - 90 таблетки

Vitamin B Complex - Витамин B Комплекс B1-B6-B12 Cvetita Herbal - 90 таблетки

Във Vitamin B Complex - Витамин B1-B6-B12 Cvetita Herbal са включени основните витамини от В Комплекса – В1, В6 и Витамин В12. Те оказват синергичното си подкрепящо организма действие.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 26.10 лв. -10%
29.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 3800500950426
Магически точки: 29
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Разфасовка 90 таблетки
 • Една доза 1 таблетка
 • Дози в опаковка 90
 • Дози на ден 1
 • Витамин B1 (тиамин) 14 mg
 • Витамин B12 50 mg
 • Витамин B6 10 mg

Описание

Какво представлява Витамин В Комплекс?

Витамините от група В са основни за човешкото тяло и за работата на системите в него. В Комплекс витамините заемат основно място във функцията на нервната система. Те намаляват усещането за умора, отпускат нервите и оказват противовъзпалително действие върху тях. Участват в производството на енергия.

Какво съдържа Vitamin B Complex - Витамин B1-B6-B12 Cvetita Herbal?

Витамин В1 е известен още под името тиамин. Той е от основно значение за тъканите на всички органи в тялото ни, защото е един от най-важните хранителни елементи. Витамин В1 участва в производството на клетъчна енергия чрез митоходриите. Тиаминът има и силно изразено антиоксидантно действие, благодарение на което се справя и със свободните радикали.

Витамин В6 е познат също още като пиридоксин и е от основно значение за всички функции в организма. Витамин В6 във Vitamin B Complex - Витамин B1-B6-B12 Cvetita Herbal участва в метаболизма, включително в обмена на липидите. Отговорен е за правилното протичане на тези процеси. Пиридоксинът играе роля и в синтеза на аминокиселините, които са от основно значение за работата на мозъка и сърдечно-съдовата система. Чрез тази си функция намалява риска от образуване на плаки от холестерин по кръвоносните съдове. Витамин В6 също улеснява усвояването на захарите и витаминоподобните вещества от чревната система.

Витамин В6 има свойството да регулира и нивата на глюкоза в кръвта, благодарение на което подобрява и функцията на нервната система. Съдържанието му във във Vitamin B Complex - Витамин B1-B6-B12 Cvetita Herbal осигурява и доброто му действие върху съня, паметта и настроението.

Витамин В12 също е от съществено значение за цялостната работа на системите в тялото. Известен още под името кобаламин е основен участник в образуването на еритроцитите (червените кръвни телца). Чрез тях се осигурява транспортирането на кислорода от белите дробове до останалите системи в тялото. Той играе важна роля и в синтезирането на ДНК, подпомага функцията на нервната система и осигурява доброто кръвообращение. Витамин В12 също подсилва имунитета и отбранителните му сили при срещата с бактериите и вирусите.

Кога да приемаме Vitamin B Complex - Витамин B1-B6-B12 Cvetita Herbal?

Vitamin B Complex - Витамин B1-B6-B12 Cvetita Herbal в капсуловидна форма трябва да се приема от всички, които искат да подобрят функциите на организма си. Основните ползи от тази хранителна добавка са:

 • извеждане на оксидативния стрес от тялото;
 • подобряване на кръвообращението и образуването на червени кръвни телца;
 • подпомагане на метаболизма;
 • укрепване на функцията на нервната и сърдечната системи;
 • подобряване на имунитета.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Една таблетка на ден след хранене. За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца. След почивка от 2 седмици, цикълът може да се повтори. 

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: