Витамин Б12 Метилкобаламин / Vitamin B12 Methylcobalamin 1000 µg Natural Factors - 90 таблетки

Витамин Б12 Метилкобаламин / Vitamin B12 Methylcobalamin 1000 µg Natural Factors - 90 таблетки

Витамин В12 Метилкобаламин / Vitamin B12 Methylcobalamin е натурален продукт за подпомагане на нервната система, подсилване имунитета, подобрява енергийния баланс и функцията на сърцето. Витамин В12 от 1000 µg се предлага във вид на бързо разтварящи се сублингвални таблетки, които имат много по-висока смилаемост от капсулите и обикновените таблетки!

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 23.58 лв. -10%
26.20 лв.
Производител:
Код на продукта: 040641
Магически точки: 26
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 таблетка
  • Разфасовка 90 таблетки
  • Витамин B12 (Метилкобаламин) 1000 µg

Описание

Описание на витамин Б12 Метилкобаламин

Витамин B12 „Метилкобаламин“ / Vitamin B12 „Methylcobalamin“ 1000 µg на известната канадска компания Natural Factors, представлява натурален продукт в 90 бързо разтварящи се таблетки с черешов аромат. Vitamin В12 е използван за подсилване на имунната система, подпомага нервната и сърдечно-съдовата система. С редовният прием на таблетки В12 Метилкобаламин се обновяват червените кръвни телца и се поддържат процеси, свързани с паметта, ученето и общото здраве на мозъка.

Таблетките В12 Метилкобаламин, от 1000 µg, са извлечени от растителни източници. Това ги прави отлично средство за прием от вегани, вегетарианци, също така и от хора с недостиг на витамин В12, заради това, че поддържат тялото в добро общо здраве. Хората, подложени на ежедневна диета, имат ниски нива на В12. В този случай добавката с витамина е много ефективна за подобряване на енергийните нива и възстановяване на психичното състояние на организма. Метилкобаламина допринася за нормалната хемопоеза и усвояването на желязо. Също така съставката спомага за нормалния поток на кислород в кръвта, в резултат на което органите и тъканите възвръщат правилното си функциониране.

Укрепване на мозъка, нервната функция и психическата устойчивост

Редовният прием на витамин В12 забавя когнитивното спадане, който се появява в напредване на възрастта, при тежък стрес и др. Укрепва се централната нервна система и се намалява риска от психични заболявания, депресия и тежко увреждане на паметта при по – възрастните пациенти. От друга страна се ускорява растежа на нервните клетки, увеличава се жизнеността и енергията, възстановява се бдителността и концентрацията.

Подобряване на функцията на сърцето

Витамин В12 заема важна роля в синтезирането на протеини, които са необходими за поддържане на сърцето. Достатъчният прием на витамин В12 намалява риска от увреждане на артериалните стени.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 таблетка дневно, сублингвалните таблетки се поставят под езика до пълното им разтапяне.