Витамин B6 / Vitamin B6 50mg NOW - 100 Таблетки

Витамин B6 / Vitamin B6 50mg NOW - 100 Таблетки

Витамин B6 за защита срещу сърдечни, чернодробни, неврологични, ставни, дерматологични и други заболявания. За нормална обмяна на мазнини и белтъци в тялото, за баланс на Калий, Натрий и на женските хормони.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 16.20 лв. -10%
18.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739004505
Магически точки: 18
Наличност: Изчерпан

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 100
 • Дози на ден 1-2
 • Една доза 1 таблетка
 • Разфасовка 100 таблетки
 • Витамин B6 50 mg

Описание

Всичко важно, което трябва да знаете за Витамин B6

Витамин B6 е един от няколкото витамини, които участват в група по-позната ни като "Витамини B група". Той се причислява към водоразтворимите витамини, които трябва непрекъснато да се осигуряват на организма чрез различни източници - храна, напитки, хранителни добавки. Можете да го срещнете и под пълното му наименование Пиридоксин.

Обикновено определено количество от този витамин се открива в храни като риба тон, шам-фъстък, слънчогледово семе, пилешко, телешко и свинско месо, банани, сушени плодове и други. Тук обаче трябва да се има предвид, че самият витамин се разрушава, когато е изложен на слънчева светлина и в същото време не е термоустойчив. Това значително редуцира неговите нива в храните, които приемаме, а не бива да забравяме, че той е важен за човешкото тяло и неговото здраве.

Как помага приемът на таблетките B-6 50mg Cardivasculat Health?

Приемането на тези таблетки със съдържание на Vitamin B6 ще ви помогне да осигурите необходимата подкрепа на редица важни процеси, които се осъществяват във вашия организъм. Самият витамин взима участие в провеждането на определени химични реакции, като неговата най-висока активност е при обмяната в тялото на белтъците и на мазнините. Той ефективно се грижи за правилното използване на глюкозата в организма. Също така води до балансиране на нивото на Калий и Натрий в тялото, а в женското тяло - на половите хормони.

Може би едно от най-важните причини, поради които е препоръчително да приемате Витамин B6 е, защото той защитава сърцето от исхемия и миокарден инфаркт. Подобрява състоянието на кръвоносните съдове и предпазва от Атеросклероза.

При какво помага Витамин B6?

 • Хронична умора, депресия, стрес и напрежение
 • Неврологични заболявания (Паркинсон, неврити, болест на Литъл и други)
 • Дерматологични заболявания (лишеи, псориазис и други)
 • Алергични състояния
 • Захарен диабет
 • Чернодробни патологии
 • Възпаления в ставите (включително артрит и други)
 • Предменструален синдром

Полезните свойства на този витамин не са малко. Той не само помага при вече налични заболявания, но и действа като изключително добро превантивно средство. Притежава хипотонично и диуретично действие. Бори се с различни паталогични състояния и възпалителни процеси. Подобрява редица процеси в организма и най-важното - стимулира интелектуалната дейност в мозъка.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте 1 таблетка по 1 до 2 пъти дневно, за предпочитане с хранене.

-33%