Витамин С / Vitamin C 1000mg биофлавоноиди BIOTECH USA - 30 Таблетки

Витамин С / Vitamin C 1000mg биофлавоноиди BIOTECH USA - 30 Таблетки

Силен антиоксидант, който подобрява функцията и състоянието на имунната система. Справете се по-лесно с настинката, инфекцията или грипа с ежедневен прием на Витамин C.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 8.01 лв. -10%
8.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 5999076212040
Магически точки: 8
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 30
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 таблетка
  • Разфасовка 30 таблетки
  • Витамин C 1000 mg

Описание

Какво знаете за Витамин С и за нуждата от неговият прием?

Витамин С е често срещан и особено важен витамин за нормалното здраве и състояние на човешкия организъм. Той участва в поддържането на възстановителните и имунните процеси, като се грижи за общото здраве и състояние на тялото.

Приемаме го с доста познати вече храни, които са най-вече плодове и зеленчуци като чушките, броколите, карфиола, ягодите, кивито и някои видове цитрусови видове плодове. Въпреки това подложени на термична обработка, те губят част от витаминно-минералния си състав.

В същото време Витамин С не е сред витамините, които се съдържат в човешкия организъм, поради едно негово качество наречено водоразтворимост. Той се губи ежедневно от тялото, посредством процесите в бъбреците и черния дроб.

Защо да приемате Vitamin C?

  • За да се чувствате по-здрави, енергични, тонизирани и силни.
  • За по-добра имунна система и по-добър неин отговор срещу всякакви типове настинки, грипове, боледувания, инфекции и възпаления.
  • За детоксикиране и пречистване на тялото, тъй като Витамин С е доста силен и в същото време натурален антиоксидант.
  • За превенция на симптоми,  които са свързани с неговият недостиг като появата на синини, подкожно кървене, подуване, трудно заздравяване, косопад, болки в зъбите и други.
  • В помощ на тялото при хронични заболявания, астма, висок холестерол, атеросклероза и други.

Витамин С е много препоръчително да се приема от активни пушачи или хора, които постоянно са изложени на задимяване или цигарен дим. Според проучвания при тях се наблюдава най-често недостатъчно количество Vitamin C в тялото.

Витаминът е особено важен и за хора с нарушено храносмилане или нарушени метаболитни функции. Задължителен е за хора, които се подлагат на строги и ограничаващи диети или могат да приемат и консумират само определени типове храни.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 таблетка на ден.