Витамин Д3 / Vitamin D3 капки 1000IU Natural Factors - 15 ml

Витамин Д3 / Vitamin D3 капки 1000IU Natural Factors - 15 ml

Витамин D3 / Vitamin D3 капки 1000IU Natural Factors - 15 ml е хранителна добавка под формата на капки. Витамин Д3 участва в поддържането на хормоналния баланс, регулира стресовите хормони и повишава настроението.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 13.48 лв. -10%
14.98 лв.
Производител:
Код на продукта: 032488
Магически точки: 14
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 50
  • Дози на ден 1
  • Една доза 0,3 ml
  • Разфасовка 15 ml
  • Витамин D3 25 µg

Описание

Компанията „Natural Factors“ винаги се стреми към създаването на висококачествени продукти. Отговорността към природата и уважението към хората довеждат компанията до много постижения, като едно от тях е създаването на капките "Витамин D3" / "Vitamin D3", 15 ml. Всеизвестен факт е, колко е важен Витамин Д за здравето на човешкото тяло. Всички си набавяме витамина в определени дози от горещите слънчеви лъчи през лятото. Но този начин на доставяне на витамин Д3 в организма понякога въобще не е достатъчен, особено през тъмните и мразовити зимни дни, когато набавянето на витамина е почти невъзможно.

Какви са ползите от приема на витамин D3?

Vitamin D3 капки 1000IU Natural Factors е чиста проба хранителната добавка, всяка капчица от която подобрява имунната система и улеснява транспортирането на калция до костите. Редовният прием на витамин Д3 спомага сърдечната дейност, а в съчетание с подходящ тренировъчен режим и добър режим на хранене, добавката играе важна роля при намаляване риска от остеопороза. Не на последно място, е всеизвестно, че витамина повишава настроението.

Установено е, че оптималното осигуряване на витамин D допринася за по-ниски нива на стрес и облекчаване на състояния на тревожност или депресия. Тази хранителна добавка не съдържа вредните за организма изкуствени подсладители, консерванти и оцветители, също така няма съдържание на млечни продукти, царевица, пшеница, нишесте или мая. Единственото важно нещо, което трябва да се спази, е да разклатите добре опаковката, преди самата употреба.

Какви са предимствата на витамин D3?

Активния метаболит на Vitamin D3 е калцитриол (1,25 - "дихидроксивитамин D3"), който е капсулиран в полимерни наночастици. Калцитриола е възможно най-биоактивната и лесно усвоима форма на витамин D, сравнено с "ергокалциферол" или това е познатия ни вече Витамин D2. Витамин Д3 е около 3 пъти по-мощно средство от гореспоменатия витамин Д2. Също така капките са много добър източник на голям процент от органични съставки.

Приложение и препоръки

Важно е да знаем, че капките витамин Д3 не заместват здравословното и пълноценно хранене, като не трябва да сменяме хранителните си навици при започване на прием на Vitamin D3 капки 1000IU Natural Factors.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капка дневно.