Витамин Д3 на капки / Vitamin D3 Liquid Drops 2000 IU Swanson - 29.6 ml

Витамин Д3 на капки / Vitamin D3 Liquid Drops 2000 IU Swanson - 29.6 ml

Течният витамин D3 на Swanson е тук, за да ви осигури нужното количество витамин D в лесна за прием и усвояване форма.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 39.33 лв. -10%
43.70 лв.
Производител:
Код на продукта: SW1368
Магически точки: 43
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 29
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капка
  • Разфасовка 29.6 ml
  • Витамин D3 10 µg

Описание

Витамин D3 отблизо

Витамин D3, добре познат като „слънчев витамин“ е един от най-важните витамини за нашия организъм. Той е единственият витамин, който не можем да си набавим с храната.Той е и витаминът, който се счита за най-лесен за набавяне. 

Телата ни образуват витамин D3, когато слънчевата светлина достигне до кожата ни. И докато на пръв поглед това изглежда лесно, не е. Именно това е и причината дефицитът на витамин D да бъде един от най-често срещаните в световен мащаб. 

Страдате ли от дефицит? 

Ако и вие се чудите дали приемате достатъчно витамин D  и дали не страдате от дефицит, обърнете внимание на следните симптоми: 

  • Постоянно се чувствате уморени, тъжни, без енергия;
  • Имунитетът ви е отслабен, лесно се разболявате и настивате;
  • Чувствате се раздразнителни, изпитвате депресивни състояния;
  • Страдате от кожни проблеми като обриви, ексзема и други. 

Всички тези неща показват, че в тялото ви може би няма достатъчно витамин D. В този случай, приемът му под формата на хранителна добавка е чудесен начин да възстановите баланса в тялото си. Течният витамин D3 на Swanson е тук, за да ви осигури нужното количество витамин D в лесна за прием и усвояване форма. 

Защо течен витамин D3?

На пазара ще откриете много продукти и различни видове витамин D, но течната форма е за предпочитане. Тя е особено подходяща, ако тялото ви не може да усвоява хранителни вещества, защото е лесна за прием и по-бързо усвоима от организма. 

С какво помага витамин D3?

Редовно приеман, витамин D3 е чудесен начин да се погрижите за здравето на много и разнообразни системи в тялото си, сред които: 

Нервна система 

Приемът на витамина ще ви помогне да се чувствате по-щастливи и енергични. Той ще намали симптомите на тревожност и депресия и възстанови жизнените ви сили .

Кости 

Достатъчното количество витамин D ще ви помогне да поддържате костната си система здрава. Витаминът подпомага усвояването на калция за силни кости. 

Силен имунитет 

Витамин D3 е особено подходящ през сезона на вирусите и настинките, защото той се грижи да имате здрав и силен имунитет. 

Красива и млада кожа 

Витамин D3 се грижи за здравето и красотата на кожата. Редовният му прием ще ви осигури кожа без несъвършенства и ще забави белезите на времето. 

Как да приемате течен витамин D3 от Swanson? 

Ако нямате други предписания от лекуващ лекар, приемайте по една капка от продукта, разтворен във вода. Разклатете добре шишенцето преди употреба. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капка на ден с течност или храна.