Витамин Д3 / Vitamin D3 1000 IU Natural Factors - 15 ml

Витамин Д3 / Vitamin D3 1000 IU Natural Factors - 15 ml

Витамин Д3 на канадската марка Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капки от 15мл., 1000 IU. Vitamin D3 помага за усвояването на елементите Калций и Фосфор, поддържа костите в добро състояние и предотвратява фрактури.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 19.04 лв. -10%
21.15 лв.
Производител:
Код на продукта: 1055NF
Магически точки: 21
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 500
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 капка
 • Разфасовка 15 ml
 • Витамин D3 1000 IU / 25 µg

Описание

Витамин Д3 на канадската марка Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капки от 15мл., 1000 IU.  е предназначен за подпомагане на костите и имунитета. 

Предимства на Витамин Д-3

 • Витамин D-3 в течна форма и с изключителни качества;
 • Съдържа 95% съставки с органичен произход;
 • Капките са разтворени в комбинация от органично Ленено масло, Витамин Е, биологичен и студено пресован зехтин.

Повече за течен Витамин D-3 от 1000 IU

Спомага за усвояване на Калций и Фосфор, поддържа костите в добро състояние и предотвратява фрактури. Поддържане на оптимални нива на витамин D в организма, редовни упражнения, както и здравословна диета, източник на калций, намаляване на риска от развитие на остеопороза.

Свойства на Витамин Д3

 • Намалява екскрецията на минерала калций в урината, благоприятства натрупването му в костите - важен процес за поддържане на здравината на костната система и зъбите;
 • Помага за ограничаване образуването на заболяването множествена склероза;
 • Отговорен е за оптималното положение на имунната защита, така че да може да атакува чужди патогени и да предпазва тялото от настинки и грип;
 • Поддържа процесите на сърдечната дейност.

Течната форма на Витамин Д-3 насърчава нормалния хормонален състав и регулирането на стресовите хормони. Нормалните нива на Vitamin D в организма предотвратяват проявите на сезонно афективни разстройства, депресии или тревожност. Витамин D може да играе изключителна роля за профилактика и подпомагане на състоянията с нарушена глюкозна толерантност, диабет, множествена склероза, повишено кръвно налягане и др.

Допълнителни характеристики на витамин Д

Холекалциферолът е една от основните форми на Витамин D и е доказано, че е по-безопасна, натурална и биологично активна от ергокалциферол (витамин D-2). Витамин D-3 е около 3 пъти по - мощен от Витамин Д2 и поддържа оптималните нива в кръвта.

Обобщение

Добавката Витамин Д се образува по естествен път в кожата под въздействието на слънчева светлина. При оскъдни условия на светлина, е нужно да се приема допълнително количество от витамина във вид на хранителна добавка. Природните продукти, съдържащи витамин D, са особено полезни за хора, които живеят в по-студени и по-тъмни райони. Приемането на "Слънчев Витамин" се препоръчва през зимния сезон, поради липсата на слънчева светлина и неспособността на организма да произвежда своя витамин D в достатъчни количества.

Витамин D3 на марката Натурал Факторс се грижи за здравето на зъбите и костите, както и за усвояването на Калций и Фосфор за естествената костна минерализация.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капка на ден.