Витамин Д3 / Vitamin D3 1000IU Natural Factors - 60 / 90 Таблетки

Витамин Д3 / Vitamin D3 1000IU Natural Factors - 60 / 90 Таблетки

Таблетките Витамин D3 / Vitamin D3 представляват хранителна добавка, която помага за развитието и поддържането на костите и зъбите, посредством абсорбиране на елементите калций и фосфор в организма. Друга важна роля на витамин Д3 е стимулиране на имунитета и поддържане здравината на мускулите и нервите.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 9.09 лв. -10%
10.10 лв.
Производител:
Код на продукта: 67863
Магически точки: 10
Наличност: В наличност

Възможни варианти

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60 / 90
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 таблетка
  • Разфасовка 60 / 90 таблетки
  • Витамин D3 25 µg

Описание

Описание на продукта Витамин D3

Витамин D3 / Vitamin D3 на Канадската компания Natural Factors представлява хранителен елемент, който основно се грижи за развитието и поддържането на здравите зъби и плътността на костната система. С приема на витамин Д3, тялото успява да абсорбира важните за него витамин С, както и елементите Калций и Фосфор. Витамин Д3 подсилва имунната система и се грижи за здравето на мускулите и нервната система.

Как да си набавим витамин D3?

Витамин D, известен още като „слънчев витамин“, може да се набави от слънчевите ултравиолетови лъчи. Но през дългият зимен сезон, както и при хората, живеещи далече от Екватора, е необходимо да се приема допълнително количество витамин Д. Витамин D има двойно действие като витамин и като хормон. Освен от слънчевата светлина, витаминът може да се срещне в някои храни, сред които са яйцата и рибните масла.

За кого е предназначен витамин D3?

Хранителната добавка Витамин D3 е подходяща за хора, които не прекарват достатъчно време на открито, препоръчва се на бебета и малки деца, в периода на растеж и изграждане на мускулите, и правилната структура на костите и зъбите. Заради растителното си съдържание, витамин Д3 е подходящ за прием от вегани и вегетарианци. Препоръчително е да се приема превантивно за подсилване на имунитета, както и за по-леко протичане на вирусни, грипни и простудни заболявания.

В състава на Vitamin D3 липсва ГМО, както и няма наличие на изкуствени консерванти или подсладители. И това е благодарение на естествените органични условия, при които е създаден продукта витамин Д3. Фермите на компанията Natural Factors отглеждат натурално чисти видове култури, които се използват за направата на суровини за продуктите си.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 таблетка дневно.