Витамин Д3 / Vitamin D3 400 IU HAYA LABS - 10 ml

Витамин Д3 / Vitamin D3 400 IU HAYA LABS - 10 ml

Ако искате да помогнете на тялото си да бъде здраво, осигурете му достатъчно количество витамин D3. Течната формула на Haya Labs е чудесен начин да го направите.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 10.80 лв. -10%
12.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 3908
Магически точки: 12
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 350
  • Дози на ден 5
  • Една доза Една капка (около 0,0285мл)
  • Разфасовка 10 ml
  • Витамин D3 400 IU

Описание

Всеки знае значението на витамин D за тялото. По време на сезона на настинка и грип е важно тялото ви да получава достатъчно от този ценен витамин, ако искате да избегнете треска, възпалено гърло и запушен нос. 

Можем да си набавим витамин D от храни като мазна риба, яйчни жълтъци и пълномаслено мляко, но 90% от витамин D, който получаваме, се произвежда от телата ни. Тялото произвежда витамин D от пряка слънчева светлина (особено UV-B радиация) в кожата и процесът на синтез продължава в черния дроб и бъбреците до достигане на крайната активна форма. 

Но ако се обличаме твърде много или поставяме много силен слънцезащитен крем върху телата си, няма да получим слънчевата доза, от която се нуждаем. Ако това се случва често, може да изпитаме следните симптоми: 

  • Загуба на апетит и загуба на тегло;
  • Чувство на изтощение и умора;
  • Проблеми със съня и депресия;
  • Слаб имунитет. 

Това са основните симптоми, от които страдат хората с дефицит на витамин D3. В тези случаи специалистите препоръчват прием на витамин D3 като хранителна добавка.

Как може да помогне витамин D3? 

Редовният прием на витамин D3 е чудесен начин да се грижите за здравето си и за различните системи в тялото си, сред които: 

Нервна система 

Приемането на витамини ще ви помогне да се почувствате по-щастливи и по-енергични. Ще намали симптомите на тревожност и депресия и ще ви подмлади. 

Костна система

Получаването на достатъчно витамин D помага да поддържате скелетната си система здрава. Витамините подпомагат усвояването на калция за укрепване на костите. 

Имунна система

Витамин D3 е особено добър при вируси и настинки, тъй като ви гарантира здрав и силен имунитет. 

За красива и млада кожа

Витамин D3 поддържа здравето и красотата на кожата. Редовният прием ще ви осигури кожа без петна и ще забави белези от времето.

Защо да изберете течен витамин D3? 

На пазара ще намерите много продукти и различни видове витамин D, но най-добре е да приемате такъв в течна форма. Той е особено подходящ, ако тялото ви не може да усвои хранителните вещества, защото се приема лесно и се усвоява по-бързо.

Как да приемате витамин D3 на капки от Haya Labs? 

Приемът на слънчев витамин в течна форма е изключително лесен. Приемайте от 1 до 5 капки от продукта директно или разтворени във вода, за да се радвате на ползите, които витамин D3 ще донесе на тялото ви. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза, максимум 5 пъти дневно. Може да го консумирате директно или разтворено във вода.