Витамин Д3 / Vitamin D3 5000 IU Ostrovit - 250 гел капсули

Витамин Д3 / Vitamin D3 5000 IU Ostrovit - 250 гел капсули

Витамин Д3 на марката Островит представлява лесни за преглъщане меки гел капсули. Дефицитният микроелемент, витамин Д3, е особено необходим през зимния период, когато тялото е изложено на по-оскъдна слънчева светлина. Хранителната добавка Vitamin D3 спомага за поддържане на правилната функция на мускулите, костите и имунната система.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 25.16 лв. -10%
27.95 лв.
Производител:
Код на продукта: 5903246221923
Магически точки: 28
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 250
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 капсула
 • Разфасовка 250 гел капсули
 • Витамин D3 5000 IU

Описание

OstroVit Витамин D3 5000IU е най-висококачественият витамин D3 под формата на лесни за преглъщане меки гел капсули. Лесно попиваема форма на Холекалциферол. Фантастично решение, когато става въпрос за допълване на ежедневната си диета с този дефицит микроелемент, особено по време на есенни и зимни периоди, когато тялото е изложено на ниска експозиция на слънчевите лъчи. Витамин Д3 се нарича витамин на слънцето и е необходим за биологични процеси, които вече се появяват на клетъчното ниво. Полският продукт предлага разумна цена от 125 μg, или 5000IU - чист Холекалциферол в една капсула, която покрива 2500% от дневното изискване. 

Какво трябва да знаем Витамин D?

Витамин Д, познат още като "слънцегреещ витамин", помага в правилната абсорбция / използване на калций и фосфор и се грижи за поддържане на правилните нива на калций в кръвта. В допълнение, този витамин участва в поддържането на здравите кости и зъби, както и помага в правилната функция на мускулите и имунната система. Витамин D участва в процеса на клетъчното делене. 

Какви са последиците от недостиг на витамин D? 

Недостига на витамин Д при деца и кърмачета предизвиква изкравявания в гръбначния стълб. При бременни и кърмещи жени, недостатъчния прием на слънчевия витамин могат да бъдат причина за обезкаляване и омекотяване на костите, докато при възрастните хора, последиците са повишена деминерализация, изкривяване и прекомерна порьозност и крехкост на скелета.

Витамин Д3 е не само здраве, но и сила, и жизненост. Съществуват проучвания при мъжете, потвърждаващи значителното увеличение на физиологичния мъжки хормон - тестостерон, при допълване на подходящата доза витамин D3.

Какви са свойствата на витамин D3 5000 IU?

 • Увеличава минерализацията на костите и зъбите;
 • Помага в правилната абсорбция / усвояване на калций и фосфор;
 • Участва в правилната функция на мускулите;
 • Подпомага при правилното функциониране на имунната система;
 • Взема участвие в процеса на клетъчно делене;
 • Той е идеален за повишаване на физиологичното си ниво на тестостерон.

Как да използвате витамин Д3?

Консумирайте по 1 порция (1 капсула) дневно 30 минути преди хранене.

Какво съдържа хранителната добавка?

Сафтер масло (Carthamus tinctorius L), желатин, задържане на вещество влага - глицерол; Пречистена вода; холекалциферол (витамин D).  

Съставки: соя масло, желатин, humectant - глицерол, вода, холекалциферол (витамин D3).

Продуктът може да съдържа мляко (включително лактоза), соя, фъстъци, други ядки, сусамови семена, овес, яйца, ракообразни, риба.

Какви са препоръките?

Преди да използвате тази или всяка друга хранителна добавка, както и преди да започнете обучение програма, консултирайте се с вашия лекар или друг експерт. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не превишавайте препоръчителната доза. По време на употреба на продукта консумират достатъчно вода. Не използвайте хранителна добавка като заместител на разнообразна и балансирана диета! Тази хранителна добавка не е предназначена за диагностициране, лечение, излекуване, или предотвратяване на всяко заболяване.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

1 капсула на ден.