Витамин Е / Vitamin E 1000 IU NOW - 50 Меки капсули

Витамин Е / Vitamin E 1000 IU NOW - 50 Меки капсули

Ежедневният прием на витамини и минерали е важен, ако искате да поддържате тялото си здраво за максимално дълъг период от време. Витамин Е е един от тези витамини. Веднъж попаднал в организма, витамин Е играе ролята на антиоксидант, който предпазва тялото от вредното въздействие на околната среда.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 51.30 лв. -10%
57.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739009005
Магически точки: 57
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 50
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Калории 10
  • Разфасовка 50 капсули
  • Витамин E 1000 IU

Описание

Всичко, което трябва да знаете за витамин Е

Ежедневният прием на витамини и минерали е важен, ако искате да поддържате тялото си здраво за максимално дълъг период от време. Витамин Е е един от тези витамини.

Веднъж попаднал в организма, витамин Е играе ролята на антиоксидант, който предпазва тялото от вредното въздействие на околната среда.  Освен това, витамин Е е мастноразтворим, което означава, че се абсорбира и съхранява по същия начин както мазнините в тялото. Телата ни не могат да произвеждат сами витамин Е, за това е необходимо да си го набавяме ежедневно, ако искаме да се възползваме от неговите полезни свойства.

Приеман редовно с определени храни или под формата на хранителна добавка, витамин Е:

Предпазва тялото от оксидативен стрес

Вероятно сте виждали ръжда по мотора или колата си. Подобен процес на окисляване и ускорено стареене се случва и в тялото ви, когато клетките са изложени на вредното въздействие на околната среда. Като антиоксидант, витамин Е има силата да предпазва тялото от това въздействие, а от там и да защитава организма от хронични заболявания и стареене.

Намалява симптомите на остеоартрит

Ако страдате от болка и скованост в ставите, то витамин Е може да ви помогне. Благодарение на своето антиоксидантно действие, витаминът може да забави дегенерацията на ставите и да ви върне способността да се движите с лекота.

Грижи се за здравето на кожата

Ако се загледате в повечето козметични продукти против стареене, ще забележите, че голяма част от тях съдържат витамин Е. Тъй като играе ролята на антиоксидант, нанесен върху кожата, витамин Е я предпазва от вредни въздействия като замърсяваня, студ, мръсен въздух.  Благодарение на своето антиоксидантно действие, витамин Е предпазва кожата от стареене и я поддържа млада и красива.

Как да приемате витамин Е под формата на капсули от Now Foods?

Капсулите витамин Е от Now Foods ви осигуряват 1000 единици витамин е. За да се възползвате от полезното действие, което витаминът има върху организма Ви, приемайте една капсула дневно с храната. Не превишавайте препоръчителната, дневна доза и не използвайте като заместител на разнообразната, здравословна храна. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза сутрин с храна.