Витамин Е / Vitamin E 400 IU Swanson 180 mg - 60 софтгел капсули

Витамин Е / Vitamin E 400 IU Swanson 180 mg - 60 софтгел капсули

Ето какво трябва да знаете за приема на витамин Е под формата на добавка от Swanson.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 20.52 лв. -10%
22.80 лв.
Производител:
Код на продукта: SW1438
Магически точки: 22
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 60 софтгел капсули
  • Витамин E 180 mg

Описание

Витамин Е е един от основните витамини, от които телата ни се нуждаят, за да бъдат здрави. Той има много и разнообразни ползи за тялото, от които всеки от нас е добре да се възползва. 

Често, обаче, да приемаме нужното количество от всички витамини и минерали всеки ден е сложна задача, особено ако водим забързан и динамичен начин на живот. В този случай, за да ни помогнат да бъдем здрави и във форма, на помощ идват хранителните добавки. Ето какво трябва да знаете за приема на витамин Е под формата на добавка от Swanson.

Витамин Е отблизо

Както добре знаете, витамините се делят на два вида. Водно и мастно растворими. Витамин Е спада в категорията мастно разтворими витмаини. Тялото го абсорбира точно така, както абсорбира и мазнините. В същото време, телата ни не могат сами да произвеждат ценния витамин. Ето защо е важно да си го набавяме ежедневно, ако искаме да се възползваме пълноценно от полезните му свойства. 

Как витамин Е помага на тялото? 

Витамин Е има много и разнообразни ползи за тялото, сред които: 

Предпазва от вредни влияния

Всеки ден сме изложени на редица вредни влияния. Мръсен въздух, стрес, неправилно хранене. Всички те могат да се отразят на телата ни, а натрупани във времето дори да доведат до хронични заболявания. Като антиоксидант, витамин Е може да предотврати това. 

Грижи се да бъдем подвижни

С времето ставите ни се износват. Колкото повече се движим и ги натоварваме, толкова по-бързо те стават болезнени и сковани. С ролята си на антиоксидант, витамин Е има силата да намали възпалението в ставите като възстановява подвижността и ви позволява да преминавате през ежедневните си задачи без болка в ставите. 

За красива и здрава кожа 

Когато тялото ни е възпалено или стресът се е натрупал в прекалено големи количества в организма ни, първото място, на което това се отразява, е кожата. Тя става сивкава и се отпуска, появяват се първите бръчки. Като антоксидант, независимо дали нанесен върху кожата или приеман под формата на добавка, витамин Е има силата да защити кожата от вредното въздействие на околната среда. По този начин, витаминът я предпазва от преждевременно стареене, а вие се радвате на млада и красива кожа, получаваща комплименти постоянно. 

Как да приемате витамин Е под формата на капсули?

Ако искате да се възползвате от полезното действие на витамин Е, приемайте под формата на капсули от Swanson. Една капсула дневно е достатъчна, за да ви осигури достатъчно количество от ценния витамин. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по една капсула на ден.