Витамин Е / Vitamin E токоферил ацетат 200 IU Natural Factors - 90 Капсули

Витамин Е / Vitamin E токоферил ацетат 200 IU Natural Factors - 90 Капсули

Витамин Е токоферил ацетат / Vitamin E tocopheryl acetat 200 IU на компанията Natural Factors е хранителен елемент, предназначен за: здравето на сърцето, подкрепа на имунитета, нервите и мускулната функция. Като мощен антиоксидант, Витамин Е предотвратява замърсяването, стареенето, токсините и други причини за образуването на свободните радикали.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 15.12 лв. -10%
16.80 лв.
Производител:
Код на продукта: 2768
Магически точки: 16
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Разфасовка 90 капсули
  • Една доза 1 капсула
  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1
  • Витамин E 100 mg AT

Описание

Компанията Natural Factors създава хранителният елемент Витамин Е токоферил ацетат / Vitamin E tocopheryl acetat 200 IU във вид на капсули. Витамин Е отговаря за здравето на сърцето, нервната и мускулната дейност, своевременно се грижи за имунната система. 

Защо е важен Витамин Е токоферил ацетат?

Добавката Витамин Е съдържа допълнителни tocopherol-и: бета-, делта- и гама-токофероли. А като мощен антиоксидант витаминът се съюзява срещу замърсяването, токсините, стареенето и всички останали причинители на свободните радикали. 

За кого е предназначен Vitamin E tocopheryl acetat?

Способността на витамин Е да защитава клетъчните мембрани го прави ценен за хората, намиращи се в замърсени среди, както и за такива с проактивен начин на живот, поради факта че физическото им натоварване води до увеличаване на производството на свободни радикали. Една - две капсули на ден могат да намалят индуцирането на свободните радикали и да спомогне при натоварени активни дейности. Поради факта, че е невъзможно по естествен начин да се набави необходимата доза, се препоръчва допълнителен ежедневен прием на тази хранителна добавка.

Хората, с недостиг на витамин Е, са застрашени от риск от сърдечни заболявания. Vitamin E токоферил ацетат е високо ефикасен, под формата на d-алфа tocopherol с : бета-, делта- и гама-tocopherol-и. 

Функции и действие на витамин Е като антиоксидант:

  • Съхранява целостта на клетъчните мембрани;
  • Предпазва от уврежданията на свободните радикали в организма;
  • Поддържа сърдечната дейност и цялостното здраве.

Дневните добавки на витамин Е са особено важни за поддържане на здравия растеж на клетките и са изключително ефективно средство за хората с по-активно ежедневие. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 софтгел капсула дневно.