Витамин С 500 mg / Vitamin C Natural Factors - 90 дъвчащи таблетки с вкус на тропически плодове

Витамин С 500 mg / Vitamin C Natural Factors - 90 дъвчащи таблетки с вкус на тропически плодове

Витамин С от 500 mg на Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на таблетки за дъвчене с аромат на тропически плодове. Добавката Vitamin C е предназначена за нормалната функция на имунната защита, предотвратява атаките от вируси и бактерии, подкрепя възстановяването от настинки и грип.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 23.61 лв. -10%
26.23 лв.
Производител:
Код на продукта: 1324NF
Магически точки: 26
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 таблетка
  • Цитрусови биофлавоноиди 2.8 mg
  • Разфасовка 90 дъвчащи таблетки
  • Витамин C 500 mg
  • Шипка 2 mg

Описание

Витамин С на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на таблетки за дъвчене с аромат на тропически плодове от 500 mg. Таблетките за дъвчене с тропически плодове са натурален продукт, предназначен за поддържане на жизнеността, енергията и увеличаване на имунната защита.

Кога имунната система е отслабена?

Имунната защита е особено уязвима към неблаготворни състояния като неправилен режим на хранене, замърсена среда, заседнал начин на живот и др. Когато не се вземат достатъчни мерки за възстановяването от тези състояния, постепенно хората започват да изпитват постоянно усещане за умора, да стават по - податливи на всякакви атаки от вирусни и бактерийни инфекции, трудно и бавно се възстановява от грип и настинки.

Какво е действието на детският Витамин Ц с тропически плодове?

Витамин С тропически плод е отговорен за нормалната функция на имунитета, който е много по - устойчив на редица неблагоприятни фактори. Витаминът оказва общо укрепващо действие и има благоприятен ефект върху условията на кашлица, хрема, възпалено гърло, треска и други.

Как се стига до преждевременното остаряване на кожата?

С напредването на възрастта, образуването на колаген започва да се изгубва. А това е един от ключовите фактори за появата на бръчки, изтъняването на кожата и загубата на еластичността й.

Добавката Витамин Ц с тропически плодове помага за правилното синтезиране на колаген, в резултат на което кожните клетки се защитават от оксидативен стрес, а кожата започва да функционира правилно и да изглежда по - сияйна.

Какво се случва при проблеми с венците и зъбите, при недостиг на Витамин С?

Витамин С е ключов компонент за поддържане на колагена във венците и понижава риска от появата на различни стоматологични проблеми. Недостигът на витамин С променя чувствителността на венците и ги прави податливи към развиване на бактерии, което повишава вероятността от увреждане или загуба на зъби.

Допълнителни ползи на Витамин Ц с вкус на тропически плодове

  • Укрепва имунната система;
  • Дава по-голяма жизненост и енергия;
  • С голям естествен вкус на манго, маракуя и праскова.

Обобщение

Витамин С на Натурал Факторс е висококачествена добавка за деца, подпомагаща правилното и здравословно развитие на малчуганите. Това са вкусни дъвчащи таблетки с аромат на тропически плодове – естествен продукт за по-голяма жизненост, енергия и стимулиране на имунитета.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 таблетка на ден.