Витамин С (калциев аскорбат) / Vitamin C BioCgel™ 500 mg Natural Factors - 90 софтгел капсули

Витамин С (калциев аскорбат) / Vitamin C BioCgel™ 500 mg Natural Factors - 90 софтгел капсули

Витамин С калциев аскорбат на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 500мг. Добавката Vitamin C BioCgel има висока антиоксидантна защита за организма, отлична абсорбция от тялото и много добра поносимост. Продуктът е обогатен с цитрусови биофлавоноиди и патентована плодова смес.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 29.61 лв. -10%
32.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 1353NF
Магически точки: 32
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 90
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 капсула
 • BerryRich 50 mg
 • Цитрусови биофлавоноиди 10 mg
 • Разфасовка 90 софтгел капсули
 • Витамин C 500 mg

Описание

Витамин С калциев аскорбат на канадската марка Natural Factors е хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 500мг. Добавката Vitamin C BioCgel представлява естествено решение за тялото с антиоксидантно действие.

Какво е действието на витамин Ц капсули?

Хранителната добавка витамин Ц на капсули осигурява на организма калциев аскорбат, което е по-добрият и неутрализиран вариант на Витамин Ц с големи нива на усвояване и отлично понасяне. Витаминът комбинира патентовани смеси от BerryRich плодови екстракти и цитрусови биофлавоноиди, осигуряващи 40% Хесперидин. Витаминът с калциев аскорбат има неутрално рН и е нежен за стомаха!

Какво е необходимо да знаем за Витамин С БиоКгел 500 мг?

Витамин C BioCgel надхвърля обичайната идея за Витамин Ц! Освен съдържанието на Калциев аскорбат – предпочитана форма на витамин С от стомаха, добавката е обогатена с патентована плодова смес и цитрусови биофлавоноиди. Съчетанието на съставките имат синергично въздействие за организма и взаимствано подсилват ползите си при редовен прием.

Какво съдържа Витамин Ц с цитрусови биофлавоноиди?

Капсулите Витамин Ц съдържат екстракти от плодова смес BerryRich (грозде, боровинка, нар, ягода и малина). BerryRich плодовете засилват по естествен път ефикасността на витамин Ц, благодарение на съдържащите се фитонутриенти. Фитонутриентите успяват да се противопоставят на преждевременното остаряване, защитават здравето на клетките и поддържат сърдечно-съдовата система. Цитрусовите биофлавоноиди увеличават допълнително антиоксидантната мощност на продукта и насърчават усвояването на витамин С!

Как работи Витамин С с BioCgel?

 • Стимулира функцията на имунитета и възстановява тялото при настинка и грип;
 • Осигурява на организма сигурна антиоксидантна бариера;
 • Грижи се за укрепване на капилярите;
 • Витаминът оказва благотворно влияние над функцията на сърцето;
 • Подпомага за нормалния вид на хрущялите, костите, зъбите и венците;
 • Представлява безспорен избор за лицата със стомашно-чревни смущения, които не понасят добре аскорбинова киселина.

Какво е предназначението на добавката Витамин Ц?

Много експерти смятат, че Витамин Ц под формата на Калциев аскорбат е по-добър вариант за чувствителни стомаси, диабет и нестероидни противовъзпалителни средства, антиациди, разредители на кръвта, химиотерапевтични средства, тетрациклини и протеазни инхибитори.

Обобщение

Витамин Ц BioCgel 500mg на канадската марка Natural Factors е със сертификат от ISURA, което гарантира липсата на ГМО, разтворители, пестициди и др. вредни вещества. Софтгел капсулите витамин Ц са преминали тестове за контрол на качеството, както и масов спектрален анализ, който може да прихване над 400 вида пестициди, разтворители, тежки метали и др. Чистотата и биологичната активност са напълно запазени!

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула на ден.