Витамин С кристали / Vitamin C Natural Factors 1000 mg - 125 g пудра

Витамин С кристали / Vitamin C Natural Factors 1000 mg - 125 g пудра

Витамин С на Кристали от 1000мг. на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на пудра от 125гр. Пудрата Vitamin C е осигурява оптимално усвояване и осезаемо действие на антиоксидант и имуностимулиращи свойства.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 21.65 лв. -10%
24.06 лв.
Производител:
Код на продукта: 1360NF
Магически точки: 24
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 250
  • Дози на ден 1
  • Една доза 0.5 g
  • Разфасовка 125 g
  • Витамин C 500 mg

Описание

Витамин Ц на Кристали от 1000мг. на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на пудра от 125гр. 

Предимства на Витамин С пудра

  • Представлява аскорбинова киселина в прахообразна форма;
  • Мигновено разтваряне в напитки, осигуряващи оптимално усвояване и уникално въздействие;
  • Кристалите аскорбинова киселина са силно концентрирана форма на витамина;
  • Натурален продукт с имуностимулиращо и антиоксидантно действие.

Повече за Витамин С на кристали

Добавката витамин Ц помага за укрепването на имунната защита и поддържа устойчивостта на организма към състояния на настинки и грип. Заради водоразтворимостта, витамин С няма опция да се задържа в тялото за дълго време. Добавката на кристали е нужно да се приема ежедневно с диета и хранителни добавки, така че всички органи и системи могат да функционират нормално. 

Какви са функциите на Витамин С на пудра?

Прахообразния вид на Vitamin C е изключителен антиоксидант, противоставящ се на процесите на стареене, насърчава синтезирането на колаген и помага на кожата да се възстанови бързо от наранявания. Други важни функции на препарата витамин С е поддържането на нормалното състояние на хрущяла, костите, зъбите и венците, както и благоприятстване на кръвообращението и намаляване риска от разширени вени!

Витамин С е от голямо важност за имунния отговор, а антиоксидантните му свойства предпазват клетките, кръвта, вътреклетъчните и извънклетъчните течности от свободни радикали.

Каква е необходимостта от витамин Ц?

Ползата на тялото от Витамин С нараства в състояния на стрес, заради участието в изграждането на жизненоважни химикали, способстващи за намаляване на нервното напрежение.

Витамин С – най-често използваният витамин за предотвратяване на настинки и грип. Един от най-мощните антиоксиданти, поддържащи клетъчна оксидоредуктивна хомеостаза, както и кофактор за много химични реакции, например, синтез на колаген или катехоламини в надбъбречните жлези и централната нервна система. Витамин С също участва в подобряване на абсорбцията на железни препарати.

Обобщение

Добавката Витамин С Кристал на Натурал Факторс е насочена към подобряване на имунитета. Пудрата Витамин Ц може значително да намали продължителността на инфекцията. Освен това, добавката играе ролята на мощен антиоксидант, който косвено подкрепя местния имунитет, инхибирайки вредната активност на свободните радикали. По този начин, прахообразният витамин С не води до неспецифични имунен отговор и унищожаване на важни клетъчни структури.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1/8 чаена лъжичка (0.5g) на ден разтворена във вода или сок.