Витамин С / Vitamin C 500 mg Natural Factors - 90 дъвчащи таблетки с вкус на горски плодове

Витамин С / Vitamin C 500 mg Natural Factors - 90 дъвчащи таблетки с вкус на горски плодове

Витамин Ц на канадската марка Натурал Факторс представлява натурална хранителна добавка под формата на дъвчащи таблетки от 500мг. Добавката Vitamin C, с аромат на горски плодове допринася за възстановяване на имунната система, укрепва организма и намалява проявите на възпалено гърло, кашлица и хрема.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 25.16 лв. -10%
27.95 лв.
Производител:
Код на продукта: 1326NF
Магически точки: 27
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 таблетка
  • Цитрусови биофлавоноиди 2.8 mg
  • Разфасовка 90 дъвчащи таблетки
  • Витамин C 500 mg
  • Шипка 2 mg

Описание

Витамин Ц от 500мг. на канадската марка Натурал Факторс е хранителна добавка под формата на дъвчащи таблетки, с аромат на горски плодове. Добавката Vitamin C е предназначена за повишаване на имунитета, както и за поддържане на костите и хрущялите.

Как се стига до отслабен имунитет?

Причините за отслабена имунна система могат да бъдат неправилното хранене, замърсената околна среда, прекаленият прием на лекарствени медикаменти като парацетамол, антибиотици и др. Тези фактори нарушават защитната функция на имунитета и предразполагат организма към прихващане на грип, бактериални и вирусни инфекции, постоянно усещане за изтощение или хронична умора.

За какво е предназначена добавката Vitamin C?

Дъвчащите таблетки Витамин Ц с аромат на горски плодове допринасят за въвръщането на имунната защита, благодарение на която организма става много по-резистентен към атаките на зловредните бактерии и вируси.

Добавката Витамин С има общо укрепващо действие, с което се понижава утежняването на проявите на възпаление на гърлото, състояния на хрема и кашлица.

Кога е нужно да приемаме ценният витамин Ц?

Желателно е да взимате жизненоважният витамин С при проблеми с венците и зъбите!

Недостигът на витамин С предотвратява образуването на достатъчно количество колаген във венците. А това води до по - голяма чувствителност на венците и до по - силната им податливост към бактериите. В резултат на това може да се стигне до увреждане или до загуба на зъби и други още по - неблагоприятни последици.

Хранителната добавка Витамин Ц с вкус на горски плод се грижи за оптималното състояние на меките тъкани. Контролира се за възпроизводството на колаген и се намалява вероятността от възникване на проблеми с венците и зъбите.

Какво е влиянието на таблетките Vitamin C към възрастната кожа?

Преждевременното стареене на кожата е резултат главно от намаленото производство на колаген.

Добавката Витамин С (с горски плодове) насърчава синтезирането на колаген в тялото, в резултат на което състоянието на кожата става по - добър.

Обобщение

Хранителната добавка Витамин С на Натурал Факторс представлява естествено ароматизирани и подсладени 100% натурални, плодови таблетки за дъвчене Витамин Ц, подходящи за деца и всякакви възрасти. Таблетките Витамин С са необходими за нормалното развитие и подкрепата на венците, костите и хрущялите.

Добавката витамин Ц подсигурява ефективна антиоксидантна подкрепа, намалява чувството на умора, подпомага организма да се справи с физическия или психо - емоционалния стрес!

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 таблетка на ден.