Витамин С за деца / Vitamin C BigFriends® 250 mg Natural Factors - 90 дъвчащи таблетки с вкус на портокал

Витамин С за деца / Vitamin C BigFriends® 250 mg Natural Factors - 90 дъвчащи таблетки с вкус на портокал

Витамин С за деца на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на дъвчащи таблетки с вкус на портокал. Vitamin C BigFriends от 250мг. подкрепя имунната система и допринася за устойчивостта на тялото на детето срещу много неблагоприятни фактори.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 20.12 лв. -10%
22.36 лв.
Производител:
Код на продукта: 1395NF
Магически точки: 22
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 таблетка
  • Разфасовка 90 дъвчащи таблетки
  • Витамин C 250 mg

Описание

Витамин С за деца на канадската марка Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на дъвчащи таблетки с вкус на портокал. Добавката Витамин Ц от 250 мг. е естествен продукт в подкрепа на имунната система, когато устойчивостта на организма отслабва.

Повече за Витамин C BigFriends за деца с вкус на портокал 

Неправилната диета, липса на ценни хранителни вещества, прекомерен прием на антибиотици и други лекарства, замърсена среда и т.н., са фактори, които отслабват тялото на детето. А имунокомпрометираните деца са много по - податливи на настинки и грип, а също така са по - бавни и по - трудни за възстановяване от такива състояния.

Витамин С Bigfriends за деца поддържа нормалното функциониране на имунната система и допринася за устойчивостта на тялото на детето срещу много неблагоприятни фактори.

Витамин С Bigfriends за деца има общ укрепващ ефект и ускорява възстановяването в условия, придружени от кашлица, хрема, възпалено гърло, треска и др.

Витамин С Bigfriends за деца увеличава енергията и тонуса.

Какво още трябва да знаем за витамин С?

Витамин С добавката за деца е много често насочена към подобряване на имунитета. Както се оказва, витаминът може значително да намали продължителността на инфекцията. Освен това, Витамин Ц играе ролята на мощен антиоксидант, който косвено подкрепя местния имунитет, инхибирайки вредната активност на свободните радикали. По този начин, Bigfriends Витамин С не води до неспецифични имунен отговор и унищожаване на важни клетъчни структури.

Какви са случаите на недостиг на витамин С?

Недостигът на витамин С води до отслабване на имунната система, умора, кървене на венците и др. За да се избегнат усложнения, това състояние не трябва да се подценява.

Витамин С Bigfriends за деца компенсира липсата на витамин С в тялото. Има благоприятен ефект върху състоянието на венците и зъбите.

Витамин С Bigfriends за деца допринася за усвояването на калций.

Обобщение

Вкусните таблетки за дъвчене Витамин С Bigfriends® за деца на Натурал Факторс стимулират устойчивостта на организма, подобряват жизнеността и допринасят за бързо възстановяване по време на или след заболяване. Добавката Витамин С е необходима за поддържане на всички колагенови структури. Ускорява зарастването на рани и поддържа костите, венците, както и зъбите здрави.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

При деца над 1 година да се приема по 1 таблетка на ден.