WellBetX Berberine / УелБетХ Берберин 500 mg Natural Factors - 60 Капсули

WellBetX Berberine / УелБетХ Берберин 500 mg Natural Factors - 60 Капсули

Растението "Берберин" / "Berberine" е натурален източник на алкалоиди, които са използвани в медицината за направа на тоници и пречистени хранителни добавки. Капсулите УелБетХ Берберин / WellBetX Berberine заемат важна роля в регулиране на нивата на захар (глюкоза) в кръвта, поддържане на метаболизма и предпазване от възникнали проблеми със сърдечно-съдовата ни система.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 45.88 лв. -10%
50.98 лв.
Производител:
Код на продукта: 76037
Магически точки: 50
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Берберин 500 mg
  • Разфасовка 60 капсули
  • Една доза 1 капсула
  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1-2

Описание

Описание на продукта WellBetX Berberine

Канадската компания "Natural Factors" създава своя изключителен натурален продукт "WellBetX Berberine" / "УелБетХ Берберин", представляващ хранителна добавка във вид на капсули. Богатото съдържание на алкалоиди в корените на растението Берберин е добра възможност за много билкари и учени да приложат полезните му ефекти в приготвянето на традиционни тоници, както и хранителни добавки на растителна основа.

Защо е необходима добавката Berberine?

Берберинът има благоприятно комбинирано въздействие върху организма, което го отличава от други билкови продукти. С приемът на капсулите Берберин се забелязва положителна промяна в поддържането на здравословните нива на захар в кръвта, същевременно с това се регулира правилният метаболизъм, както и се извършва контрол върху теглото.

Фокусът на комбинираното влияние на билката, не пропуска и поддържането на здравето на сърцето и правилното функциониране на черния дроб повишават се нивата на добрият холестерол HDL, а същевременно с това се нормализират нивата на общия холестерол в редовни граници.

Съдържание и набавяне на продукта Берберин

Хранителната добавка е подходяща за приемане от вегетарианци, поради факта, че в състава си не съдържа млечни продукти, яйца, миди и други следи от животински продукти. Също така добавката Берберин няма наличие на глутен, пшеница, фъстъци, захар, сол, подсладители, изкуствени аромати, консерванти или ГМО.

Обощение за продукта УелБетХ Берберин

Много учени са установили, че растението Берберин има значително влияние върху важен ензим „АМРК“, (Аденозин монофосфат протеин киназа). Ензимът АМРК е известен с това, че кара тялото да създава и използва клетъчната си енергия. По този начин се засилват метаболитните процеси в организма. Затова, активирането на ензима АМРК е благодарение на действието на Берберин.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 до 2 капсули на ден.