Ябълков Пектин Супер концентрат / Apple Pectin Concentrate 500 mg Natural Factors - 90 капсули

Ябълков Пектин Супер концентрат / Apple Pectin Concentrate 500 mg Natural Factors - 90 капсули

Ябълков Пектин Супер концентрат на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 500мг. Добавката Apple Pectin Concentrate се бори с нарушенията в метаболизма и високите нива на холестерол. Представлява подходящо средство за детоксикация и поддържане на нормалното състояние на сърдечната дейност.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 30.92 лв. -10%
34.35 лв.
Производител:
Код на продукта: 4526NF
Магически точки: 34
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 90 капсули
  • Зелен чай 10 mg
  • Ябълков пектин 500 mg

Описание

Ябълков Пектин Супер концентрат на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 500 мг.

За какви симптоми се препоръчва добавката супер концентрат от Ябълков пектин?

Добавката Apple Pectin Концентрат от 500 mg се прилага в случаи на нарушен метаболизъм и високи нива на холестерола, които са в редовна комбинация със затлъстяването. Наддаването на тегло води до увеличаване на холестерола, както и до висока кръвна глюкоза. Лошото хранене и неподвижността са в корените на високите нива на холестерола и кръвната глюкоза. Процесите в организма са взаимосвързани. За това е необходимо да се следва много строга диета. По отношение на стресът, трябва да се преодолява по възможност повече, а физическата активност трябва да се увеличи. За съжаление, много хора не изпълняват тези важни правила. В следствие на което качеството ни на живот започва сериозно се влошава.

Какви са ползите от Ябълков пектин?

Почистване на червата и детоксикация на тялото;

  • Подходяща добавка за вегетарианци и вегани;
  • С гарантирана чистота и мощност.

Какво е предназначението на концентрата Ябълков пектин?

Добавката Ябълков пектин е подходящ вариант за детоксикация, понижаване на холестерола, както и за поддържане на оптималния вид на сърдечно-съдовата структура.

Apple пектин супер концентрат помага за контролиране на стойностите на глюкоза в кръвта и премахване на токсините от тялото. Увеличава се усещането за ситост и спомага за достигане на оптимално телесно тегло.

Супер концентратът Ябълков пектин се прилага при детоксикация, за да се елиминират отровите от органите: кожа, бели дробове, стомах, черен дроб, бъбреци и др.

Приемането на добавката Apple Pectin супер концентрат е подходящ, за да се преодолее "лошия" (LDL) холестерол, да се поддържат оптималните стойности на захарта в кръвта, както и за нормалната функция на храносмилателния тракт.

Какви са допълнителните характеристики на добавката Apple Pectin Concentrate?

Концентратът Apple Pectin подпомага баланса на чревния тракт и подпомага естествената детоксикираща среда на тялото. Детокс формулата включва екстракти от зелен чай за антиоксидантна защита. 

Обобщение

Вегетарианската капсула Ябълков пектин на Натурал Факторс съдържа пречистена вода, модифицирана целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат. Няма съдържание на изкуствени консерванти, оцветители и подсладители, без съдържание на царевица, млечни продукти, глутен, соя, нишесте, пшеница или мая.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула на ден по време на хранене.