Ябълкови фибри / Apple Fiber Vege 200 грама - OstroVit

Ябълкови фибри / Apple Fiber Vege 200 грама - OstroVit

Островит ябълкови фибри е естествен продукт под формата на прах, който се препоръчва на всеки, който иска да поддържа здравето си.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 8.96 лв. -10%
9.95 лв.
Производител:
Код на продукта: 5903933900087
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 40
  • Дози на ден 2
  • Една доза 5 гр.
  • Ябълкови фибри 5 гр.
  • Разфасовка 200 гр.

Описание

Една ябълка на ден държи доктора далеч. Тази мисъл е известна на всеки, който иска да се грижи за тялото си ежедневно. В същото време, някой хора не харесват ябълки. Други пък нямат време да се насладят на плода заради забързаното си ежедневие. 

Факт е, обаче, че ябълките са много полезни и могат да ни осигурят здраве.  Но, ако не можете да се храните с ябълки ежедневно, Островит Ябълкови фибри е тук на помощ.

Какво представлява продуктът? 

Островит ябълкови фибри е естествен продукт под формата на прах, който се препоръчва на всеки, който иска да поддържа здравето си, бори се с наднормено тегло или има проблеми с изхождането. Често всички тези състояния са в следствие на дефицит на фибри, а продължило дълго, това може да доведе до по-сериозни пробеми и болести. 

Ябълковите фибри не са водоразтворими и се разширяват бързо при контакт с течности. Това подпомага изхождането и ви кара да се чувствате сити и да приемате по-малко храна. 

За кого е подходящ продуктът? 

Приемайте Ябълкови фибри, ако: 

  • Искате да имате редовно перисталтично движение;
  • Искате да отслабнете;
  • Искате здравословни нива на холестерол и кръвна захар;
  • Искате да намалите възпалението в тялото си;
  • Искате да се освободите от токсините.

Ползи от приемът на ябълкови фибри:

Освен за подобряване на комфорта на ежедневието, ябълковите фибри са много важни за предотвратяване на заболявания, свързани с храносмилателната система. Противно на общоприетото мнение, той се препоръчва не само на хора на диета, но и на всички, които водят здравословен начин на живот и желаят да приемат ценни и естествени хранителни вещества. Ябълковите фибри са: 

Изключително ефективни - Ако се използва редовно, продуктът има силата да подобри перисталтиката, да ви помогне да намалите нивото на холестерола и токсините в организма.

Подходящи за хора на диета - След употреба ябълковите фибри абсорбират вода и се разширяват в стомаха. По този начин отслабва глада и засища апетита. Той кара по-малките количества храна да засищат глада ви, така че да не преяждате.

Изключително удобни за употреба - Ябълковите фибри на прах могат да се консумират заедно с вода, сок или кисело мляко. Можете да го добавите и към коктейл от сок, смути или каша, обогатявайки по този начин хранителната им стойност.

Как да приемате Ябълкови фибри?

За да осигурите на тялото си добро количество естествени, ябълкови фибри, разтворете една лъжичка от продукта в 100-150 мл вода или сок. Опаковката от 200 гр съдържа 40 дози, подходящи за 40 дневен прием. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте 2 пъти на ден по 1 доза от 5 гр., 30 минути преди хранене.