За MagHerbs

В забързаното ежедневие, в стресовата среда, в която е поставен съвременният човек, обграден от вредни храни и лоши навици, нашата основна мисия е да предложим естествени, природосъобразни продукти, подпомагащи здравето и благосъстоянието на хората.

Визия

Визията на екипа зад MagHerbs е да ви помогне да се чувствате по-здрави от вчера и във възможно най-добрата версия на себе си. Постигаме това чрез най-новите и най-модерни хранителни добавки на пазара. В MagHerbs ние се гордеем с нашите обширни познания в сферата на здравословното хранене, нутриционистиката и диетологията, за да ви предложим най-добрата гама от добавки според целите и нуждите.

Динамичният начин на живот, влошеното състояния на околната среда и качества на храната, най-вече в големите градове, поставя въпроса за това как да подкрепим имунната система и организма си. Това подпомагане трябва да е систематично и периодично и с най-качествени продукти. Тук на помощ идват Mag-добавките – богат асортимент от витамини и минерали, хранителни добавки с високо качество, бърза усвоимост и естествен произход.

Цели

Знаете ли, че MagHerbs отвори своите виртуални врати през ноември 2020-та– в един от най-изпитателните месеци в годината? Въпреки това ние сме си поставили амбициозни цели. На първо място, най-важната ни цел от самото начало е да предлагаме продукти с отлично качество - за ваше пълно удовлетворение, отлична форма и добро здраве!

Онлайн магазин MagHerbs.com

В нашия онлайн магазин ще намерите голямо разнообразие от висококачествени продукти веган, без глутен и без ГМО, сертифицирани продукти и съставки, хранителни добавки за здраве, спорт и уелнес. Стремим се да поддържаме цените достъпни и да изпълняваме поръчките максимално бързо. Въпреки че продаваме нашите продукти чрез онлайн магазин, ние много ценим личния контакт с нашите клиенти и сме винаги на разположение за въпроси и препоръки. 

Обслужване

Според нас обслужването на клиенти е най-значимият компонент на успеха и ще се радваме да получаваме обратна връзка от вас. Екипът ни се старае да изпълни всяко желание и сме отворени за предложения как можем да подобрим нашите услуги или да обогатим асортимента ни. Вашите отзиви ще ни помогнат да продължим да растем и да развиваме нашия магазин, за да отговаря по-добре на вашите потребности.

Пазаруването в MagHerbs е лесно! Разгледайте категориите и асортимента ни, изберете вашите продукти и начин на плащане, а ние ще се погрижим за останалото!