НЯКОЛКО ДУМИ ЗА НАС

Магически магазин MagHerbs

Ние обичаме това, което правим

В забързаното ежедневие, в стресовата среда, в която е поставен съвременният човек, обграден от вредни храни и лоши навици, нашата основна мисия е да предложим естествени, природосъобразни продукти, подпомагащи здравето и благосъстоянието на хората.

MagHerbs.com е регистриран онлайн магазин в БАБХ - Рег. 57226/11.12.2020

Нашата визия
създадена през 2020

Визия

Визията на екипа зад MagHerbs е да ви помогне да се чувствате по-здрави от вчера и във възможно най-добрата версия на себе си. Постигаме това чрез най-новите и най-модерни хранителни добавки на пазара. В MagHerbs ние се гордеем с нашите обширни познания в сферата на здравословното хранене, нутриционистиката и диетологията, за да ви предложим най-добрата гама от добавки според целите и нуждите.

Динамичният начин на живот, влошеното състояния на околната среда и качества на храната, най-вече в големите градове, поставя въпроса за това как да подкрепим имунната система и организма си. Това подпомагане трябва да е систематично и периодично и с най-качествени продукти. Тук на помощ идват Mag-добавките – богат асортимент от витамини и минерали, хранителни добавки с високо качество, бърза усвоимост и естествен произход.

от 2020г.

Работим за вашето здраве

  • През 2021г. създадохме първият продукт с наш бранд - Витамин D3 - MagD3;
  • През 2022г. направихме внос и дистрибуция за България на Argalys Esseinties, един от най-известните производители на хранителни добавки във Франция;
  • През 2023 година създадохме 4 продукта с наш бранд: Липозомен Глутатион с Витамин С, Липозомен Магнезий, Липозомен витамин B12 и Липозомен Мелатонин.
4
ГОДИНИ ОНЛАЙН
4517
ДОВОЛНИ КЛИЕНТА
2000
ПРОДУКТА
6321
ИЗПРАТЕНИ ПОРЪЧКИ
Цели

Цели

Знаете ли, че MagHerbs отвори своите виртуални врати през ноември 2020-та– в един от най-изпитателните месеци в годината? Въпреки това ние сме си поставили амбициозни цели.

На първо място, най-важната ни цел от самото начало е да предлагаме продукти с отлично качество - за ваше пълно удовлетворение, отлична форма и добро здраве!

За нас

За нас

В нашия онлайн магазин ще намерите голямо разнообразие от висококачествени продукти веган, без глутен и без ГМО, сертифицирани продукти и съставки, хранителни добавки за здраве, спорт и уелнес. Стремим се да поддържаме цените достъпни и да изпълняваме поръчките максимално бързо. Въпреки че продаваме нашите продукти чрез онлайн магазин, ние много ценим личния контакт с нашите клиенти и сме винаги на разположение за въпроси и препоръки. 

Пазаруването в MagHerbs е лесно! Разгледайте категориите и асортимента ни, изберете вашите продукти и начин на плащане, а ние ще се погрижим за останалото!