Зелено кафе / Green Coffee BIOTECH USA - 120 Капсули

Зелено кафе / Green Coffee BIOTECH USA - 120 Капсули

Зеленото кафе е силен антиоксидант, който ще ви помогне да се справите с токсините в тялото, както и с излишните подкожни мазнини.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 25.20 лв. -10%
28.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 5999076206797
Магически точки: 28
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Разфасовка 120 капсули
  • Една доза 2 капсули
  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1
  • Хром 12 μg
  • Зелено кафе 1000 mg

Описание

Запознати ли сте със Зеленото кафе?

Голяма част от хората редовно консумират напитката Кафе сутрин, а понякога и по няколко пъти през деня. Запознати сте с нейния вкус, свойства и характеристики. Както знаете кафето се приготвя от кафеени зърна, които преминават определена термична обработка. В случаят преди тяхното изпичане, кафеените зърна са сурови и зелени на цвят. В своят натурален вид зеленото кафе притежава определени свойства, които не остават незабелязани. Зелените кафеени зърна съдържат хлорогенна киселина и редица концентрирани растителни аминокиселини.

С откриването на тези свойства започва и извличането на екстракт от кафените зърна, за да се създадат хранителни добавки, които могат да предоставят на организма ползите и качествата при прием на Зелено кафе.

Ползи при приемането на Green Coffee на Biotech USA

Съставът на капсулите с извлечен екстракт от зелено кафе ги превръща в незаменим източник на аминокиселини и най-вече хлорогенна киселина. Това прави тези капсули:

  • незаменим източник на антиоксидантни вещества за тялото;
  • помощно средство за подобряване на метаболизма и обработването на веществата;
  • средство за редуциране на телесната маса и премахване на излишните подкожни мазнини.

Една от най-честите причини за приемането на зелено кафе са неговите свойства върху намаляване на нивото на подкожните мазнини в тялото. То стимулира изгарянето на мазнините, като в същото време действа детоксикиращо на тялото и спомага за изхвърлянето и на вредните вещества и токсини. А както знаете приемът на антиоксиданти действа благоприятно върху здравето на цялото тяло, включително на сърдечната система, нервната система, мозъка и т.н.

Приемът на Зелено кафе от Biotech USA е подходящо за активни хора и за спортисти, които са подложени на ежедневна физическа и психическа умора. Във всяка капсула от Green Coffee се съдържа 16 мг кофеин, който подобрява енергията и стимулира притока на енергия в тялото.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза дневно.

-11%

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: