Зелено кафе / Green Coffee OstroVit 500 mg Vege

Зелено кафе / Green Coffee OstroVit 500 mg Vege

Доверете се на силата на природата за страхотна фигура и прилив на енергия с Островит Зелено Кафе.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 16.16 лв. -10%
17.95 лв.
Производител:
Код на продукта: 5903246223477
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 45
  • Дози на ден 2
  • Една доза 1 капсули
  • Разфасовка 90 веге капсули
  • Зелено кафе 250mg

Описание

Съживете сутрините си и започнете деня си с Ostrovit Green Coffee, перфектната комбинация от даровете на природата за ободряващ прилив на енергия. Направен от внимателно подбрани зелени кафеени зърна, този уникален продукт е предназначен да ви осигури естествен и устойчив източник на жизненост.

Това, което отличава Ostrovit Green Coffee, е неговата основна съставка – зелени кафеени зърна. За разлика от традиционните печени кафеени зърна, зелените кафеени зърна са сурови и непреработени, което означава, че запазват по-висока концентрация на естествени съединения, включително хлорогенна киселина. Смята се, че този мощен антиоксидант предлага множество ползи за здравето, като поддържане на здравословно управление на теглото, насърчаване на здравето на сърцето и подпомагане на процеса на детоксикация.

Едно от основните предимства на Ostrovit Green Coffee са неговите енергизиращи свойства. Снабден с естествен кофеин, този продукт осигурява устойчив тласък на енергия, за да ви помогне да останете концентрирани и бдителни през целия ден. Освен това е известно, че умереното съдържание на кофеин в зелените кафеени зърна подобрява метаболизма, което го прави отличен избор за тези, които искат да поддържат своите цели за управление на теглото.

В Ostrovit качеството е наш основен приоритет. Нашето зелено кафе се доставя внимателно от доверени доставчици, като се гарантира, че зърната са с най-високо качество и не съдържат никакви добавки или вредни вещества. Ние използваме строги производствени процеси, за да поддържаме чистотата и целостта на нашия продукт, осигурявайки ви спокойствие с всяка чаша.

Ostrovit Green Coffee не само е удоволствие без вина, но също така е в съответствие с вашите екологични ценности. Ние сме ангажирани с устойчивостта, поради което нашите опаковки са направени от екологични материали, намаляващи нашето въздействие върху околната среда. Така че, докато се наслаждавате на богатите вкусове и естествените предимства на нашия продукт, можете да бъдете уверени, че правите отговорен избор.

Прегърнете силата на природата и изпитайте подмладяващия и отслабващ ефект на Ostrovit Green Coffee. Със своята уникална комбинация от естествени съставки, изключителен вкус и устойчив етос, Ostrovit Green Coffee е идеалният спътник за тези, които търсят по-здравословен и по-жизнен начин на живот. 

Как да приемате Ostrovit Green Coffee?

За да се възползвате максимално от полезните свойства на продукта, приемайте по една капсула, два пъти дневно докато се храните.  


Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

1 капсула два пъти на ден.