Жълт кантарион / St. John`s Wort 300 mg Natural Factors - 90 капсули

Жълт кантарион / St. John`s Wort 300 mg Natural Factors - 90 капсули

Жълт кантарион на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 300мг. Добавката St. John`s Wort има релаксиращо действие върху организма, подобрява психичното благополучие и настроение, повишава нивата на серотонин, както и елиминира симптомите на депресия.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 22.46 лв. -10%
24.95 лв.
Производител:
Код на продукта: 4820NF
Магически точки: 24
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 90
 • Дози на ден 1-3
 • Една доза 1 капсула
 • Разфасовка 90 капсули
 • Жълт кантарион 300 mg

Описание

Жълт кантарион на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 300 мг.

Предимства на Жълт кантарион

 • Подобрява психичното благополучие;
 • Насърчава доброто настроение;
 • Увеличава нивото на мотивиране;
 • Има релаксиращ ефект;
 • По естествен начин увеличава нивата на серотонин;
 • Проявява успокояващи и анксиолитични свойства;
 • Елиминира симптомите на депресия.

В какви психични състояния можем да изпаднем?

Депресията и тревожността зачестяват в днешни дни, превръщайки се в епидемия. Причините за това са много и разнообразни и всеки случай е твърде индивидуален. Съществуват общоприети фактори, допринасящи за постоянно нарастващата тенденция. Наложените от нас очаквания и обществените стереотипи, невъзможните изисквания, които редовно поставяме за себе си, ни затрудняват в приспособяването ни към ежедневния стрес и постоянно изменящата се среда. Това от своя страна води до ескалиране на тревожността и депресията – процеси, които понякога достигат тревожни пропорции.

Защо се налага да приемаме Жълт кантарион?

Капсулите Жълт кантарион е сложен продукт, предназначен за хора, които искат безопасно и естествено да подобрят психическото си добросъстояние и да контролират баланса на организма.

Изчислено е, че в наши дни все повече лица се влияят от негативните емоции, ниската енергия и мотивацията или липсата на удовлетворение в живота. За щастие съществуват природни стабилизатори на нашето настроение, които подпомагат организма да метаболизира химически вещества, отговорни за доброто психично благосъстояние.

Какви са свойствата на жълтият кантарион?

Жълт кантарион – проявява свойства, сравними с тези на фармакологичните антидепресанти. Биологично активните вещества, присъстващи в него особено, флавоноиди, хиперфорини и хиперицин, регулиращи нивото на невротрансмитерите в областите на мозъка, са отговорни за патофизиологията на депресията. Екстрактите на St. John`s Wort с антидепресантни ефекти се състоят в инхибиране на серотонин, допамин и норадреналин повторно захващане. В резултат на това се увеличава активността на "щастливия хормон" (серотонин, отговорен за доброто настроение).

Какво представлява добавката жълт кантарион?

Жълтият Кантарион е висококачествен продукт, съдържащ компоненти от решаващо значение за доброто психично благополучие. Тяхната дейност се състои най-вече в регулирането на невротрансмитери, (особено допамини и серотонини). По този начин тя решава проблема с липсата на химичен баланс в мозъка, което е най-честата причина за ниско настроение.

Обобщение

Добавката Жълт кантарион на Натурал Факторс е перфектен избор за хора, които се нуждаят от тласък на енергията, мотивацията и положителните мисли. Продуктът ефективно поддържа нервната система, позволява естествено да се премахнат симптомите на тревожност -депресивни разстройства, предизвиква релаксация и насърчава добър сън.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте от 1 до 3 капсули на ден, на разделен принцип между храненията.