Железен Цитрат / Iron Citrate Swanson - 60 веге капсули

Железен Цитрат / Iron Citrate Swanson - 60 веге капсули

Някои хора нямат достатъчно желязо в телата си. Приемането на добавки с желязо може да им помогне да възстановят нивата на този минерал до здравословни нива. Железният цитрат от Суонсън е именно продукт, който залага на иновативна формула за най-пълноценното усвояване на минерала от организма.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 17.28 лв. -10%
19.20 лв.
Производител:
Код на продукта: SW1377
Магически точки: 19
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 60 капсули
  • Желязо 25 mg

Описание

Суонсън е една от водещите компании в производството на витамини и хранителни добавки. За да поддържа репутацията си, компанията е изключително прецизна в целия процес – от производството до продукта, достигащ до крайния потребител. Но това, което наистина ги отличава е, че постоянно търсят начини, за да подобрят предлаганите суровини.

Железният цитрат е именно продукт, който залага на иновативна формула за най-пълноценното усвояване на минерала от организма. Ето какво трябва да занете да него и как да го приемате под формата на хранителна добавка: 

Защо приема на желязо е толкова важен?

Някои хора нямат достатъчно желязо в телата си. Приемането на добавки с желязо може да им помогне да възстановят нивата на този минерал до здравословни нива. Желязото е важен минерал и участва по различен начин в почти всички телесни функции. Това е особено важно за поддържане на здрави червени кръвни клетки. Почти 70% от желязото в тялото е в хемоглобина. Това е протеин в червените кръвни клетки, който транспортира кислород в кръвта от белите дробове до останалата част от тялото. Но, за да може да го прави, той има нужда от желязо. 

Ползи от приема на железен цитрат на Суонсън:

  • Желязото е минерал, който е необходим на организма, за да регенерира червени кръвни телца. Недостатъчните му нива могат да причинят анемия и влошено здравословно състояние.
  • Железният цитрат на Суонсън е концентрирана формула, която е от особена полза за хора на специална диета без консумацията на месо. Въпреки, че можем да получим желязо от различни зеленолистни растения, количеството не е достатъчно за здравословен прием.
  • Желязото е подходящ елемент, който може да подобри състоянието при: умора, чувство на слабост, бледа и безжизнена кожа, световъртеж.
  • Формулата от Суонсън е създадена така, че да може организмът ви да усвоява минерала максимално ефективно и бързо.

Как да приемате железен цитрат от Суонсън?

Ако искате да преотвратите железен дефицит, само една капсула от продукта на Суонсън дневно е достатъчна, за да ви предпази. Възползвайте се от тази висококачествена формула, която осигурява необходимото количество желязо само в една капсула!

ВНИМАНИЕ: Продуктът е предназначен само за възрастни. Ето защо, ако сте бременна или кърмите, добре е да се консултирате с лекаря си, преди да приемате продукта. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по една веге капсула на ден с храна и вода.