Желязо / Gentle Iron 20mg HOLLAND AND BARRETT - 30 Капсули

Желязо / Gentle Iron 20mg HOLLAND AND BARRETT - 30 Капсули

Желязо на компанията Холанд и Барет представлява хранителна добавка във вид на капсули от 20 мг. Добавката желязо допринася за намаляване на умората, поддържа естественото произвеждане на червени кръвни телца и е подходяща за прием от вегани и вегетарианци.

9.95 лв.
Производител:
Код на продукта: HDVM6746
Магически точки: 9
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 30
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 капсула
 • Разфасовка 30 капсули
 • Желязо 20 mg

Описание

Какво представлява добавката Желязо на Холанд и Барет?

Желязо на марката Holland and Barrett представлява хранителна добавка във вид на капсули от 20мг., допринасяща за намаляване на умората и за естественото производство на червени кръвни телца. 

Добавката желязо е основен минерал от микроелементите и е важен за образуването на хемоглобин. Хемоглобинът помага за транспортирането на кислород в сърдечно - съдовата система. Дефицитът на желязо е преобладаващо при тийнейджъри и при по – младите хора, по време на бременност, както и по време на менструация. Gentle Iron използва железен бисгликанат, която представлява добре поносима форма на желязо.

Предимства на нежното желязо

 • Микроелементът желязо помага за понижаване на умората;
 • Желязото също така се грижи за естественото изграждане на червени кръвни телца;
 • Капсули за бързо освобождаване;
 • По - нежна форма на добавки желязо;
 • Идеален вариант за чувствителни храносмилателни системи;
 • Съдържа железен biglycinate - добре поносима форма на желязо;
 • Подходящ за приемане от вегани и вегетарианци.

Веган капсулите Gentle Iron на Holland & Barrett осигуряват преимущество на желязото. Елементът желязо е най - богатият минерал в кръвта. Освен участието му в процеса на клетъчното делене, желязото насърчава естественото производство на хемоглобин и червени кръвни тела, намалява умората и засилва естествената енергия, което дава сила на тялото. Също така микроелемента желязо поддържа нормален кислороден транспорт в организма, грижи се за когнитивната функция и защитата на имунната система.

Какво е действието на желязото?

Ключовата роля на желязото е участието в образуването на хемоглобин и кислородния транспорт в тялото. Същевременно, елемента желязо взема участие в синтеза на ДНК и производството на клетъчна енергия. Желязото насърчава поддържането на имунната защита и помага за нормалното състояние на психиката. Хранителната добавка допринася за преодоляване на чувството на умора. Необходимо е да се отбележи, че недостигът на желязо увеличава риска от анемия.

Обобщение

Gentle Iron е продукт от линията Холанд и Барет, която представя иновативен подход към добавките. Добавката осигурява силно усвоими и смилаеми желязо под формата на растителен екстракт. Това е идеално решение за хора, избягващи приема на синтетични добавки. Gentle Iron е идеален източник за хората, които търсят традиционни добавки на желязо, без странични ефекти като неприятното подуване на корема, запек и други храносмилателни проблеми. Капсулите съдържат железен биглицинат, представляващ форма на желязо, която се понася добре от чувствителни стомаси.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула дневно.