Желязо / HemoFactors® 20 mg Natural Factors - 60 дъвчащи таблетки

Желязо / HemoFactors® 20 mg Natural Factors - 60 дъвчащи таблетки

Желязо ХемоФакторс на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на дъвчащи таблетки от 20мг. Добавката HemoFactors допринася за образуването на еритроцитите и хемоглобина, спомага за преодоляване на желязодефицитната анемия и за правилната функция на метаболитните процеси.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 26.18 лв. -10%
29.09 лв.
Производител:
Код на продукта: 1647NF
Магически точки: 29
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 120
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1/2 таблека
  • Разфасовка 60 дъвчащи таблетки
  • Желязо 10 mg

Описание

Желязо HemoFactors 20 mg на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на дъвчащи таблетки, които помагат за понижаване на вероятността от желязодефицитна анемия.

Какви са основните предимства на Желязото?

  • Грижи се за възпроизвоството на еритроцити и хемоглобин в кръвта;
  • Помага за предотвратяване на желязодефицитен недостиг;
  • Оказва положителни свойства върху оптималното здраве, увеличава енергията и поддържа добрия тонус;
  • Подпомага нормалното функциониране на метаболитните процеси.

Какво представлява елемента Желязо?

Желязото е елемент, необходим за поддържането на нашия живот. Хората трябва да консумират с храната най-различни микро и макро елементи, а елементът желязо е изключително важен за организма. 

Молекулата на Fe има висока активност, което определя химичния елемент като много важен фактор за много биологични активни молекули. Такива биологично активни молекула са ензимите, цитохромите в митохондриите, които са известни с произвото на енергия в клетките на организма. Елементът Fe е и компонент на други протеини, които вземат участие в решаващи жизненоважни процеси: хемоглобина, транспортиращ кислорода в еритроцитите и миоглобин, който събира кислорода в мускулите.

Кои са функциите на желязото?

Елемента желязо е един от ключовите микроелементи, изпълняващ редица жизненоважни функции в човешкото тяло. Една от най-важните му задачи е разпространението на кислород в целия организъм. Елемента желязо взема участие в обрузаването на структурата на хемоглобина. Хемоглобинът съдържа около 2 / 3-ти от цялото количество на желязо в тялото.

Допълнителни характеристики

Изчерпването на железните резерви води до недостиг на желязо. Следващият етап е желязодефицитната анемия. Неприятните умора, задух и главоболие са едни от основните симптоми на анемия. В допълнение към лицата, податливи на желязодефицитна анемия, добавки със съдържание на желязо се препоръчват за бременни жени, кърмачки и жени в детеродна възраст, както и за интензивни упражнения и тежка загуба на кръв. Вегетарианците и веганите също могат да развият желязодефицитна анемия поради по-трудно усвояване на желязо от растителни храни. Затова е препоръчително да си набавим елемента желязо под формата на хранителни добавки.

Обобщение

HemoFactors / Желязо на марката Натурал Факторс съдържа SunActive желязо, силно бионалична форма на елемента Fe, което се абсорбира лесно и сте произвежда с помощта на уникалната супер диспресивна технология. Желязото SunActive, използвано в HemoFactors, е нежно поносимо за стомашно-чревния тракт и не предизвиква дразнене. Лесните за вземане таблетки за дъвчене имат приятен цитрусов вкус на тропически плодове.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1/2 таблетка дневно преди или по време на хранене.