Афилиейт програма на MagHerbs

MagHerbs е онлайн магазин с хиляди продукти. Портфолиото ни се състои от продукти в различни категории:

  • Хранителни добавки за здраве
  • Хранителни добавки за спорт
  • Козметика

Опитваме се да предлагаме продукти на всички известни производители, за да може нашите клиенти да имат богат избор от продукти.

Какви са предимствата на нашата афилейт програма

Комисионна

Комисионната стартира от 5%. Защо стартова? Защото имаме различни начини за изчислението и. Свържете се с нас, за да обсъдим подробностите. Освен 5% от продажбата на всеки ваш клиент, може да получавате комисионна и от под афилейти. Ако благодарение на Вас се регистрира и друг афилейт, ще получавате 1% от продажбата на неговите клиенти. На практика това означава, че може да имате неограничен брой под-афилиейти и комисионните Ви да растат. Ако и вашият под-афилиейт има негов под афилиейт, Вие също ще получите 1% комисионна от поръчките на неговия под-афилиейт.

Важно:  За всички продукти от марката MagHerbs получавате комисионна от 10%!

Линк за проследяване и код за остъпка

Има два начина за използване на афилиейт програмата. Чрез код за отсъпка и проследяващ код в URL адреса (линк за проследяване). При регистрация на афилиейт профил, която може да стане от https://magherbs.com/affiliate/register в полето "Личен код" може да поставите личният Ви код за отстъпка или код за проследяване. Когато избирате кода по време на регистрацията, трябва кодът да бъде уникален, тоест не се използва от друг потребител, да не е по-дълъг от 20 знака и да съдържа само малки букви, цифри, тире и долна черта.

Същия код, който сте въвели при регистрация, може да бъде въведен като код за отстъпка в страницата за плащане/количката. С тази функционалност имате алтернативни начини да насочите потребителите към нашия сайт. Вашите клиенти не трябва да кликват върху връзки с проследяващия код. Те могат да въведат кода в полето за отстъпка в страницата на количката или на плащане. 

Примери

  • Пример с код за отстъпка: Ако в полето "Личен код" въведете "bls5", то това ще бъде вашият код за отсъпка, който може да предоставите на клиентите си.
  • Пример с URL адрес за проследяване: Също така може да го използвате и като URL адрес, като го добавите в края на всеки URL адрес от нашия сайт ?tracking=bls5 , ако искате да насочите клиента Ви към продукта MagD3 се получава https://magherbs.com/vitamin-d3-400iu-magd3-60-kapsuli?tracking=bls5 .
    Има и още един начин за създаване на URL. Влизате в профила си и отваряте страницата https://magherbs.com/index.php?route=account/tracking, която се намира във вашият профил "Личен афилиейт код". От там може да видите какъв е собствения Ви код и може да изберете продукт, като автоматично ще се покаже URL адреса за проследяване.

Вашите клиенти

Всеки клиент, който направи поръчка чрез вашия код или линк, може да получи отстъпка в %. По този начин клиентите Ви ще имат стимул да използват тези линкове или код за отстъпка.

Също така ще получавате комисионна завинаги от всеки ваш регистриран клиент. Без значение дали е въвел втори път кода за отстъпка, ако се е регистрирал през ваш линк/код, Вие ще получавате комисионна за всяка негова поръчка.