Афилейт програма на MagHerbs

MagHerbs е онлайн магазин за хранителни добавки и продукти за здраве. Портфолиото ни се състои от хиляди продукти в различни категории:

 • Витамини и минерали
 • Антиоксиданти
 • Имуностимулатори
 • Спортни хранителни добавки
 • Ензими
 • За мъже, жени и деца
 • Пробиотици
 • Омега киселини
 • ... и много други.

Опитваме се да предлагаме продукти на всички известни производители, за да може нашите клиенти да имат богат избор от продукти.

Какви са предимствата на нашата афилейт програма

Комисионна

Стартовата комисионна за всеки един афилейт е 5%. Защо стартова? Защото освен 5% от продажбата на всеки ваш клиент, може да получавате комисионна и от под афилейти. Ако благодарение на Вас се регистрира и друг афилейт, ще получавате 1% от продажбата на неговите клиенти. На практика това означава, че може да имате неограничен брой под-афилиейти и комисионните Ви да растат. Ако и вашият под-афилиейт има негов под афилиейт, Вие също ще получите 1% комисионна от поръчките на неговия под-афилиейт.

Важно:  За всички продукти от марката MagHerbs получавате комисионна от 10%!

Линк за проследяване и код за остъпка

Има два начина за използване на афилейт програмта. Чрез код за отсъпка и проследяващ код в URL адреса (линк за проследяване). При регистрация на афилейт профил, която може да стане от https://magherbs.com/affiliate/register в полето "Личен код" може да поставите личният Ви код за отстъпка или код за проследяване. Когато избирате кода по време на регистрацията, трябва кодът да бъде уникален, тоест не се използва от друг потребител, да не е по-дълъг от 20 знака и да съдържа само малки букви, цифри, тире и долна черта.

Другият начин е същия код, който сте въвели при регистрация, да бъде въведен като код за остъпка в страницата за плащане/количката. С тази функционалност имате алтернативни начини да насочите потребителите към нашия сайт. Вашите клиенти не трябва да кликват върху връзки с проследяващия код. Те могат да въведат кода в полето за отстъпка в страницата на количката или на плащане. 

Примери

 • Пример с код за отстъпка: Ако в полето "Личен код" въведете "bls5", то това ще бъде вашият код за отсъпка, който може да предоставите на клиентите си.
 • Пример с URL адрес за проследяване: Също така може да го използвате и като URL адрес, като го добавите в края на всеки URL адрес от нашия сайт ?tracking=bls5 , ако искате да насочите клиента Ви към продукта MagD3 се получава https://magherbs.com/vitamin-d3-400iu-magd3-60-kapsuli?tracking=bls5 . Има и още един начин за създаване на URL. Влизате в профила си и отваряте страницата https://magherbs.com/index.php?route=account/tracking, която се намира във вашият профил "Личен афилиейт код". От там може да видите какъв е собствения Ви код и може да изберете продукт, като автоматично ще се покаже URL адреса за проследяване.

Вашите клиенти

Всеки клиент, който направи поръчка чрез вашия код или линк, ще получи отстъпка от 5%. По този начин клиентите Ви ще имат стимул да използват тези линкове или код за отстъпка.

Също така ще получавате комисионна завинаги от всеки ваш регистриран клиент. Без значение дали е въвел втори път кода за отстъпка, ако се е регистрирал през ваш линк/код, Вие ще получавате комисионна за всяка негова поръчка.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: